Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 33 de ani a murit în timpul unui zbor Ryanair din Torino. Soţia lui însărcinată se afla pe un loc mai în spate şi nu a aflat de tragedie decât la aterizare

Urmau să devină părinţi şi erau fericiţi, dar toată bucuria lor s-a sfârşit într-o clipă, în aer, într-un zbor Ryanair din Torino.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 18:15

Giuseppe Stilo și soția sa, Federica Marrella, erau așezați la poluri opuse ale avionului, Giuseppe în față și Federica în spate, din cauza alocării aleatoare a locurilor companiei aeriene.

Tragedie în aer 

După doar 15 minute, lui Giuseppe i s-a făcut rău şi a primit asistenţă medicală de la doi pasageri instruiți și de la echipajul de zbor, însă din păcate, nu a mai putut fi salvat. În tot acest timp, Federica, însărcinată în cinci luni, nu a ştiut nimic din ce se întâmplă cu soţul său.

Avionul s-a întors spre aeroportul din Torino, unde medicii de urgență s-au urcat în avion și i-au administrat adrenalină lui Giuseppe. Însă în zadar. Federica a aflat de moartea soțului ei abia după ce a ajuns înapoi la Torino, scrie The Sun.

Ea a fost dusă la un spital din apropiere în stare de șoc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 33 de ani a murit în timpul unui zbor Ryanair din Torino. Soţia lui însărcinată se afla pe un loc mai în spate şi nu a aflat de tragedie decât la aterizare