Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 36 de ani a murit electrocutat, cu doar câteva luni înainte să se însoare. O fetiță de un an a rămas orfană: "A făcut lumea mai bună"

Un tată a murit cu doar câteva luni înainte de ziua nunții sale într-un accident tragic la locul de muncă. Bărbatul avea o fiică de doar 16 luni și urma să se căsătorească cu logodnica sa, anul viitor.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 16:04

David Outhwaite, care era electrician, în vârstă de 36 de ani, a fost ucis vineri, 4 noiembrie, în timp ce se afla pe un stâlp electric, în regiunea Nirimba, la aproximativ o oră la sud de Perth, în Australia de Vest. David avea o fiică de doar 16 luni și urma să se căsătorească cu logodnica sa Jodi Dunlop, anul viitor, relatează Mirror

O investigație legat de ceea ce s-a întâmplat este în curs de desfășurare

Potrivit rapoartelor, instalația părea să aibă încă electricitate sub tensiune când David a început să lucreze la ea, ceea ce a dus la moartea sa. Jodi a spus că David a fost dragostea vieții ei și l-a descris drept  o „rază de soare. Ea a spus că bărbatul care trebuia să-i devină soț „a făcut lumea mai bună și pe toți cei din jurul lui”.

Prietenul și colegul lui David, Owen McLarty, a auzit că un electrician a fost ucis în zonă și a început să-și sune colegii. El spune că i s-a frânt inima când David nu a răspuns la telefon, dându-i un „sentiment oribil” că ar putea fi victima accidentului. O investigație legat de ceea ce s-a întâmplat de fapt este în curs de desfășurare, autoritățile fiind dornice să prevină o tragedie similară în viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 36 de ani a murit electrocutat, cu doar câteva luni înainte să se însoare. O fetiță de un an a rămas orfană: "A făcut lumea mai bună"