Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Anglia și-a ucis fratele, lovindu-l în mod repetat cu o chitară, după ce s-au certat

Un bărbat și-a bătut fratele până la moarte cu o chitară, în urma unei discuții violente care a avut loc în casa mamei lor.

de Redactia Observator

la 30.09.2022 , 22:50

Atacatorul a pledat vinovat și pentru o altă acuzație de tentativă de vătămare corporală gravă a mamei sale
Un bărbat din Anglia și-a ucis fratele, lovindu-l în mod repetat cu o chitară, după ce s-au certat - Shutterstock

Paul Hawkesford-Barnes, în vârstă de 57 de ani, stătea în pat, în casa mamei sale din Wyken, West Midlands, când a fost agresat de fratele său Steven Barnes în luna martie a acestui an. Steven Barnes a recunoscut uciderea fratelui său, care era tatăl a patru copii, Paul Hawkesford-Barnes, relatează Mirror.

Steven Barnes a recunoscut că și-a ucis fratele

Atacatorul a pledat vinovat și pentru o altă acuzație de tentativă de vătămare corporală gravă a mamei sale, în vârstă de 84 de ani. Steven nu a fost de acord cu fratele său cu privire la grija mamei lor. Mesajele trimise în noaptea crimei au arătat că Paul a fost îngrijorat de starea psihică a lui Steven și chiar s-a oferit să-l ducă la medic dimineața.

Articolul continuă după reclamă

Dar fratele său l-a supus pe Paul la un atac violent, după ce acesta l-a lovit în mod repetat cu o chitară.

Paul a fost descoperit în dimineața următoare de un asistent plătit, care avea grijă de mama lor. Acesta a fost transportat la spital, unde a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Steven Barnes a recunoscut acuzațiile la o audiere la Warwick Crown Court. El va fi condamnat pe 18 noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Un bărbat din Anglia și-a ucis fratele, lovindu-l în mod repetat cu o chitară, după ce s-au certat