Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA a murit în închisoare la câteva zile după ce sora sa, care a stat doi ani în comă, l-a acuzat că a atacat-o

Un bărbat care a fost arestat după ce sora sa s-a trezit dintr-o comă de doi ani și l-a identificat ca fiind atacatorul ei a murit în timp ce se afla în arest. Daniel Palmer a fost acuzat de tentativă de crimă asupra atac asupra surorii sale Wanda, atacată cu o macetă în iunie 2020. În urma mărturiei acesteia, bărbatul a fost dus la închisoarea din Charleston, SUA, la începutul acestei luni, notează The Mirror.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 16:51

Wanda a petrecut doi ani în comă
Bărbatul și-a pierdut viața în spatele gratiilor. - Jackson County WV Sheriff's Office

În vârstă de 55 de ani, bărbatul din statul Virginia de Vest a fost "necooperant în timp ce se afla în custodie și în timpul procedurilor de la închisoare", potrivit unei declarații de la Departamentul de Securitate Internă din acest stat. El a fost dus miercuri la Spitalul General din Charleston, în urma unei evaluări efectuate de personalul medical de la închisoare și a murit joi.

Autoritățile au exclus varianta sinuciderii, dar trebuie precizat, de asemenea, că oficialii din Virginia de Vest au refuzat să ofere presei alte detalii legate de modul în care Daniel Palmer și-a pierdut viața.

De ce a fost arestat bărbatul?

Detaliile poveștii care a culminat cu arestarea lui Daniel Palmer au ajuns rapid în presa internațională și asta deoarece el a fost acuzat de sora sa, care s-a trezit dintr-o comă de aproximativ doi ani, că a atacat-o.

Mai exact, Wanda Palmer a fost atacată în 2020 în timp ce se afla în casa ei din Cottageville, statul american Virginia de Vest, dar investigația demarată de oamenii legii nu a reușit să descopere cine a fost responsabil.

Șeriful Mellenger le-a explicat că atunci când a ajuns la fața locului, oamenii legii au crezut că Wanda își pierduse viața în urma rănilor suferite.  Din fericire, ea a reușit să supraviețuiască, chiar dacă a petrecut aproape doi ani în comă. După ce s-a trezit, le-a explicat autorităților că fratele ei a fost cel care a atacat-o, acesta fiind ulterior arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA a murit în închisoare la câteva zile după ce sora sa, care a stat doi ani în comă, l-a acuzat că a atacat-o