Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din SUA s-a trezit miraculos după doi ani de stat în comă. Victima le-a mărturisit poliţiştilor că cel care o atacase era propriul frate

O femeie din Virginia de Vest i-a uimit pe medici şi anchetatori, după ce s-a trezit dintr-o comă în care a stat doi ani şi a mărturisit cine este atacatorul ei.

de Ovidiu Cojocaru

la 18.07.2022 , 17:11

O femeie din SUA s-a trezit miraculos după doi ani de stat în comă O femeie din SUA s-a trezit miraculos după doi ani de stat în comă - Twitter

Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, și-a acuzat fratele că a atacat-o la reședința ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Poliția a spus că Palmer a fost „atacată și lăsată să agonizeze”, potrivit unei declarații postate pe Departamentul Sheriffului Jackson County. Facebook, potrivit CNN.

Poliția spune că a găsit-o pe Palmer într-o „poziție verticală” pe canapea ei, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure. Șeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, atunci când a sosit poliția, ei au crezut că ea era moartă, dar și-au dat seama la scurt timp după ce era încă în viață și respira superficial.

Oamenii legii nu au recuperat niciodată arma, a spus Mellinger.Un martor a spus că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe verandă în jur de miezului nopții, în noaptea dinainte de a fi descoperită, a spus Mellinger. Nu existau înregistrări telefonice, filmări ale camerelor de supraveghere sau martori oculari în afara casei femeii, a mai spus șeriful.

Articolul continuă după reclamă

Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu a putut acuza pe nimeni cu exctitate. În urmă cu câteva săptămâni, a spus Mellinger, biroul său a primit un telefon de la spitalul unde era internată victima, spunând că a putut vorbi pentru prima dată cu autoritățile.

Pe acelaşi subiect

Atacată cu brutalitate de propriul frate

Palmer a putut să răspundă doar la întrebări cu da sau nu, dar a oferit suficiente mărturii pentru ca poliția să-l aresteze pe Daniel, a declarat Mellinger pentru presa străină.

Daniel Palmer, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat și acuzat vineri de tentativă de omor și răni provocate intenționat, potrivit înregistrărilor obținute de CNN.

El a fost judecat și evaluat la o cauţiune de 500.000 de dolari, potrivit șerifului din Jackson County, care a spus că nu este clar cum a pledat. 

Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să țină conversații de lungă durată, a declarat șeriful din Jackson County pentru sursa citată.

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » O femeie din SUA s-a trezit miraculos după doi ani de stat în comă. Victima le-a mărturisit poliţiştilor că cel care o atacase era propriul frate