Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat din SUA și-a decapitat tatăl, apoi a postat pe YouTube un filmuleț în care îi ține capul în mână. Clipul, șters după câteva ore

Caz cutremurător în SUA. Un bărbat din Pennsylvania, în vârstă de 32 de ani, și-a decapitat tatăl, apoi a postat un clip pe YouTube în care ține capul în mână, într-o pungă. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 16:29

Un bărbat din SUA și-a decapitat tatăl, apoi a postat pe YouTube un filmuleț în care îi ține capul în mână. Clipul, șters după câteva ore
Un bărbat din SUA și-a decapitat tatăl, apoi a postat pe YouTube un filmuleț în care îi ține capul în mână. Clipul, șters după câteva ore - Facebook /YouTube

Justin Mohn, în vârstă de 32 de ani, este acuzat că și-a ucis tatăl, Michael Mohn. În videoclipul de pe YouTube, Mohn este văzut purtând mănuși și ținând capul tatălui său într-o pungă de plastic. Mai târziu, capul a fost filmat în timp ce se afla într-o oală, potrivit NBC.

Și-a decapitat tatăl, apoi a postat pe YouTube 

Justin a spus că tatăl său a fost angajat federal timp de 20 de ani și l-a numit "un trădător". Mai mult, în clipul postat pe YouTube el a spus că vrea ca toți oficialii federali să moară, inclusiv cea a lui Joe Biden. YouTube a eliminat videoclipul, care durează mai mult de 14 minute, la câteva ore după ce a fost postat.

„Videoclipul a fost eliminat pentru încălcarea politicii noastre privind violența explicită, iar canalul lui Justin Mohn a fost desființat în conformitate cu politicile noastre privind extremismul violent. Echipele noastre urmăresc îndeaproape pentru a elimina orice repostare a videoclipului”, se spune în comunicat.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost găsit fără viață chiar de soția lui care a anunțat imediat autoritățile. 

„Apelul a venit de la soția victimei. Când au sosit polițiștii, l-au găsit pe bărbatul decedat în baie”, se arată în comunicatul poliției.

Justin, fiul victimei, nu era acasă în momentul în care a sosit poliția însă a fost găsit la aproximativ 140 km distanță de casă și arestat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA și-a decapitat tatăl, apoi a postat pe YouTube un filmuleț în care îi ține capul în mână. Clipul, șters după câteva ore