Antena Meniu Search
x

Un bătrân "s-a întors din morți" după 9 ani de la dispariție. Familia chinezului a incinerat persoana greșită

Un bătrân din China a fost găsit în viață, la nouă ani după ce familia sa l-a "incinerat". Zhuo Kangluo a dispărut în 2014, după ce a plecat de bună voie din azilul de bătrâni unde era internat. Bătrânul a fost văzut pe străzi, în august anul trecut, însă polițiștii nu l-au putut identifica la acea vreme.

de Cristina Cruceru

la 28.02.2023, 13:09

Un bătrân "s-a întors din morți" după 9 ani de la dispariție.
Un bătrân "s-a întors din morți" după 9 ani de la dispariție. - TheSun

În urmă cu 9 ani, familia a crezut că bătrânul a murit într-un accident de mașină, fiind identificat greșit de rude. La acea vreme, bărbatul mort în accident a fost incinerat. Recent, nepotul său a văzut un afiș cu persoane dispărute și a realizat că bărbatul din imaginea respectivă seamănă izbitor cu bunicul lui, relatează TheSun.

A luat legătura cu autoritățile și a mers să-l viziteze. Bătrânul a început să plângă instant când și-a văzut nepotul. A reușit apoi să le spună autorităților cine este el. Autoritățile din Chongqing încearcă acum să identifice bărbatul mort despre care se credea anterior că este Zhuo. Adevăratul Zhou a fost reînregistrat ca fiind în viață și primește îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un bătrân "s-a întors din morți" după 9 ani de la dispariție. Familia chinezului a incinerat persoana greșită