Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de două luni a murit, după ce tatăl l-a aruncat pe fereastră în timpul unei discuţii aprinse cu mama. Medicii brazilieni nu au mai putut face nimic

Un bebeluş de două luni a murit în mod tragic după ce tatăl l-a aruncat pe fereastră în timpul unei discuții aprinse cu mama acestuia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.06.2022, 13:28

Un bebeluş de două luni a murit, după ce tatăl l-a aruncat pe fereastră în timpul unei discuţii aprinse cu mama - Shutterstock

Vecinii au spus poliției că părinții fetiţei de doar două luni se certau în momentul în care bărbatul de 26 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, a luat copilul şi i-a dat drumul în gol, de la fereastră. Incidentul şocant a avut loc în cartierul Tabajaras din Teofilo Otoni din sud-estul Braziliei.

Isabel de Aguilar Loesch, din Brazilia, avea doar 57 de zile în data de 28 mai, când a fost smucită de tată şi aruncată spre pieire ca şi când viaţa sa nu avea nici măcar o fărâmă de importanţă pentru el, relatează Mirror. A fost transportată în stare critică la spital, după ce a căzut în gol de la aproape 5 metri înălţime, cu răni extrem de grave la zona capului. Din nefericire, la scurt timp, bebeluşul a fost declarat mort.

Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul violent

Mama lui Isabel, în vârstă de 36 de ani, a explicat poliţiştilor că bărbatul o vizita acasă pentru a-şi vedea fiica, dat fiind faptul că nu locuiau împreună. Ieri, copila ar fi împlinit 2 luni de viaţă. Le-a povestit autorităţilor că pregătea budincă de orez în momentul tragicului incident şi o scăpase pentru o clipă din ochi cât să verifice oala de pe plită. Când şi-a întors privirea era deja prea târziu. Bebeluşul zăcea pe caldarâm într-o baltă de sânge.

Bunica victimei a mărturisit la rândul ei poliţiştilor că cei doi nu aveau deloc o relaţie bună. Se certau adesea din diferite motive, el devenind foarte violent. Mai mult, când fiica ei era însărcinată, bărbatul i-ar fi dat un pumn în burtă. Tatăl a fugit inițial de la fața locului, dar mai târziu a sunat la poliție și a spus că îi pare rău și că vrea să se predea. Ulterior a fost prins de ofițeri, dar a refuzat să depună mărturie pentru cele întâmplate.

Cauza morţii micuţei Isabel a fost confirmată în urma autopsiei ca fiind o leziune cerebrală traumatică. Tatăl de 26 de ani este acuzat de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bebeluş de două luni a murit, după ce tatăl l-a aruncat pe fereastră în timpul unei discuţii aprinse cu mama. Medicii brazilieni nu au mai putut face nimic