Antena Meniu Search
x

Un bebeluş din UK a murit după ce mama sa a băut "două sau trei sticle" de vin. Cum i-a găsit tatăl când a venit de la muncă

Un bebeluș de șase luni a murit lângă mama sa, pe un scaun, după ce aceasta a băut „două sau trei” sticle de vin înainte de a adormi. Copilașul, numit doar Bebelușul A, a murit într-un incident care putea fi evitat.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 12:17

Un bebeluş a murit după ce mama sa a băut "două sau trei sticle" de vin. Cum i-a găsit tatăl când a venit de la muncă
Un bebeluş a murit după ce mama sa a băut "două sau trei sticle" de vin. Cum i-a găsit tatăl când a venit de la muncă - Profimedia

Cazul bebelușului din UK implică nașterea unui copil dintr-o mamă care avea antecedente în ceea ce privește dependența de alcool, momente pe care mama le-a pus pe seama stresului, după ce s-a chinuit mai mult timp cu tratamentul de fertilitate pentru primul copil, relatează Mirror.

Între cele două sarcini, mama a fost tratată de depresie și anxietate dar a întrerupt tratamentul când a descoperit că este însărcinată. Femeia a făcut mai multe analize și a fost evaluată de pentru a vedea dacă făcea abuz de substanțe. A a negat în repetate rânduri că ar consuma alcool, dar, mai târziu, a recunoscut că a băut și fumat în mod regulat în timp sarcinii. 

Mama a recunoscut că a băut trei sticle de vin înainte de a leșina pe scaun

După nașterea copilului, mama a reluat tratamentul pentru anxietate și depresie, dar a continuat să nege abuzul de alcool, precizând că aceasta consuma alcool doar la ocazional. În timpul numeroaselor vizite ale diverșilor asistenți care veneau să se asigure că cel mic este bine, mama a spus că îi este greu să aibă grijă de doi copii. 

La un moment dat, sora mamei a raportat-o la poliție ca dispărută, împreună cu copiii, aceasta fiind îngrijorată că femeia bea din nou. De asemenea, soțul a denunțat-o la poliție pentru că a condus cu copiii în mașină în timp ce părea în stare de ebrietate.

Când Bebelușul A avea șase luni, tatăl s-a întors acasă de la serviciu și a găsit-o pe mama adormită pe un scaun, cu Bebelul A între ea și brațul scaunului, „aparent fără viață”. Micuțul a fost resuscitat și a fost salvat pe moment, însă a murit două zile mai târziu. Mama bebelușului A a recunoscut că a băut două sau trei sticle de vin înainte de a leșina pe scaun, cu copilul ei cel mai mic în brațe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » Un bebeluş din UK a murit după ce mama sa a băut "două sau trei sticle" de vin. Cum i-a găsit tatăl când a venit de la muncă