Antena Meniu Search
x

Un bunic din Portugalia și-a aruncat nepotul la gunoi, la câteva momente după ce fiica sa a născut

Un bunic portughez a dezvăluit poliției cum a aruncat copilul nou-născut al fiicei sale de 22 de ani la coș. El a mărturisit detaliile pompierilor îngroziți din Belas, Portugalia, care au găsit cadravrul bebelușului în primele minute ale căutării.

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 16:43

Un bunic din Portugalia și-a aruncat nepotul la gunoi, la câteva momente după ce fiica sa a născut - Mirror

Bărbatul a recunoscut că a aruncat copilul la coșul de gunoi la doar câteva momente după ce fiica sa de 22 de ani a născut. Poliția investighează dacă bebeluşul era mort sau viu în momentul în care a fost aruncat în pubelă. În urma achetei din 26 iunie, polițiștii nu au aflat însă dacă copilul era în viață sau nu când a fost aruncat la coșul de gunoi.

Evenimentul de groază s-a petrecut când mama bebelușului a sunat la salvare deoarece ar fi suferit o hemoragie puternică în urma nașterii. După ce poliţiştii şi un echipaj de salvare au ajuns la faţa locului, fata a primit primul ajutor și a fost transportată la un spital din Amadora, la nord-vest de zona metropolitană Lisabona, relatează Mirror.

Fata neagă faptul că ar avea un copil

În ciuda semnelor clare care dovedesc faptul că a trecut prin travaliu, tânăra de 22 de ani a negat în fața medicilor faptul că ar avea un copil. În schimb, după ce bebeluşul a fost găsit mort, bărbatul care se presupune a fi bunicul acestuia, a recunoscut că a aruncat nou-născutul la gunoi.

După primele investigații, polițiștii cred că înainte de a fi aruncat la gunoi, pruncul s-ar fi năcut prematur cu o lună. Sexul acestuia nu a fost dezvăluit, iar anchetatorii continuă ancheta pentru a stabili cum s-au petrecut faptele.

Nu este primul caz de acest gen cu care autoritățile s-au confruntat. Un astfel de eveniment similar s-a petrecut și acum un an, după ce o femeie de cetățenie rusă a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce-și arunca fetița nou-născută la coșul de gunoi. Femeia, care nu a fost identificată, a fost surpinsă de camere în momentul în care și-a băgat copilul într-o pungă de plastic și l-a aruncat la gunoi. Din fericire, când poliția a găsit bebelușul în Moscova, acum câteva lui, acesta era încă în viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bunic din Portugalia și-a aruncat nepotul la gunoi, la câteva momente după ce fiica sa a născut