Antena Meniu Search
x

Un câine pofticios a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari. Disperaţi, stăpânii au aşteptat să le elimine pe cale naturală ca să le poată lipi la loc

Un câine din rasa Goldendoodle le-a făcut o surpriză mai puţin plăcut ăstăpânilor săi, după ce a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari. Suma era destinată grădinarilor, însă patrupedul a avut o idee "mai bună".

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 16:21

- Shutterstock

Un câine din Pennsylvania a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari. Stăpânii săi au așteptat ca animalul să elimine hârtia pe cale naturală, apoi au reasamblat bancnotele și s-au adresat băncii, potrivit Sky News.

Cum au reuşit stăpânii câinelui să salveze bancnotele

Câinele, în vârstă de șapte ani din rasa Goldendoodle, a mâncat bancnote de 100 de dolari și 50 de dolari. Animalul a găsit banii pe care stăpânii săi îi lăsase în bucătărie pentru a plăti grădinarii.

Oamenii au decis să recompună bancnotele din resturile rămase în bucătărie sau din cele eliminate de animal pe cale naturală, relatează Mediafax.

După ce resturile au fost curățate, stăpânii câinelui s-au adresat băncii. Aceasta a acceptat să-i despăgubească pe oameni pentru bancnotele deteriorate pe care se mai vedea seria. Se pare că cel puțin 3.550 de dolari au fost astfel recuperați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un câine pofticios a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari. Disperaţi, stăpânii au aşteptat să le elimine pe cale naturală ca să le poată lipi la loc