Antena Meniu Search
x

Un client îndrăgostit de o prostituată româncă, în Italia, şi-a creat 200 de profiluri false de Facebook, ca să o hărţuiască

Un tânăr moldovean de 31 de ani, rezident în Vicenza, un oraș din regiunea Veneto, nordul Italiei, este anchetat de carabinieri, după ce a ameninţat o prostituată româncă. Bărbatul şi-a creat nu mai puţin de 200 de profiluri false pe Facebook, pentru a o hărţui pe femeie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2021, 12:22

Un client îndrăgostit de o prostituată româncă, în Italia, şi-a creat 200 de profiluri false de Facebook, ca să o hărţuiască - shutterstock.com / imagine ilustrativă

Calvarul pentru prostituata româncă a început în luna martie a acestui an. Atunci, un tânăr moldovean pe care îl întâlnise în urmă cu un an şi jumătate, ca şi client, a început să manifeste tot felul de obsesii faţă de ea. Lovit de refuzurile repetate ale femeii, care i-a explicat că nu are niciun interese sentimental pentru el, bărbatul a început să o hărţuiască. O suna în continuu şi îi trimitea mesaje dure, românca fiind nevoită să îi blocheze numărul de telefon.

Doar că moldoveanul nu s-a oprit şi a încercat să ia legătura cu fata pe orice cale. Astfel că şi-a creat 200 de profiluri false pe Facebook, bombardând-o cu mesaje în care o întreba unde este şi îi cerea insistent fotografii cu ea.

Românca a fost ameninţată cu mafia rusă

Văzând că nici aşa nu are succes, moldoveanul a început cu ameninţările. Zi şi noapte era lângă casa femeii şi îi spunea că o va demasca în faţa familiei din România ca este prostituată în Italia. Apoi a ameninţat-o cu mafia rusă, pentru ca, în final să îşi facă apariţia la uşa tinerei, cu un ciocan, o şurubelniţă şi foarfece chirurgicale.

Îngrozită, românca a chemat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut. Potrivit larena.it, moldoveanul are interzis să se mai apropie de tânără şi de locurile pe care aceasta le frecventează. Altfel, riscă închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un client îndrăgostit de o prostituată româncă, în Italia, şi-a creat 200 de profiluri false de Facebook, ca să o hărţuiască