Antena Meniu Search
x

Un copil şi-a împuşcat din greşeală frăţiorul de doar un an în faţă, în timp ce se juca cu pistolul tatălui. Miraculos, bebeluşul a supravieţuit

Un copil de 6 ani din Detroit și-a împușcat frățiorul de două ori în timp ce se juca cu arma tatălui lor. Părintele se afla în curtea din spate când incidentul s-a petrecut. Mama copiilor nu era acasă în acel moment. Ca prin minune, deşi glonţul a nimerit obrazul şi mai apoi umărul bebeluşului, acesta este acum într-o stare stabilă.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 17:16

Un copil şi-a împuşcat din greşeală frăţiorul de doar un an în faţă, în timp ce se juca cu pistolul tatălui. Ca prin minune, bebeluşul a supravieţuit
Un copil şi-a împuşcat din greşeală frăţiorul de doar un an în faţă, în timp ce se juca cu pistolul tatălui. Ca prin minune, bebeluşul a supravieţuit - Shutterstock

Bebelușul sărea în scaunul său cu elastic când fratele lui mai mare a tras două focuri cu arma semi-automatul neînregistrată, în jurul orei 19:40, miercuri, relatează Daily Mail.

Asistentul șef al Departamentului de Poliție din Detroit, Charles Fitzgerald, a spus că tatăl copiilor se afla în curtea casei, cu un unchi în acel moment, în timp ce mama lor se afla la casa unei rude din apropiere. Vorbind la o conferință de presă de la fața locului, Charles Fitzgerald a spus că starea copilului este acum stabilă.

Autorităţile învinovăţesc părinţii pentru neatenţie

„Iată-ne din nou. Încă o dată, un alt incident fără sens, care ar fi putut fi prevenit pentru acest copil mic. Este un bebeluș, în vârstă de un an. Copilul era în scaunul său, informațiile preliminare sunt că un alt membru al familiei, un copil mic, a luat o armă și şi-a împușcat fratele, nu o dată, ci de două ori. Băiatul de un an a fost împușcat prin obraz și umărul stâng. Suntem foarte norocoși că acel copil este încă cu noi. Ne aflăm prea des în poziţia de a discuta despre securizarea armelor”, a spus el vizibil zdruncinat. „Există siguranţe pentru arme. Există seifuri pentru arme. Pe cel mai înalt raft pe care îl poți găsi în casa ta, pune pistolul cât de sus poţi”, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Asistentul șef a spus că copilul de 6 ani este, de asemenea, „traumatizat” de incident. Syreeta Wilson, un localnic al cartierului, a declarat că toată comunitatea locală este zguduită de incident, dar nu este surprinsă.

„Se întâmplă prea des. Pierdem prea mulți oameni din cauza asta. Ia un lacăt, un seif. Închideți-l într-un dulap ca să nu poată ajunge la el. Trebuie să oprim asta cu adevărat. Suntem adulți, ei sunt copii. Sunt nevinovați”, a mărturisit femeia.

Anchetatorii rămân la fața locului, iar poliția din Detroit a spus că probele vor fi prezentate procurorului. Charles Fitzgerald a declarat miercuri că toți cei implicați cooperează cu poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un copil şi-a împuşcat din greşeală frăţiorul de doar un an în faţă, în timp ce se juca cu pistolul tatălui. Miraculos, bebeluşul a supravieţuit