Antena Meniu Search
x

Foto Misterul dispariţiei unei italience, rezolvat după 9 ani. Fostul iubit a ucis-o cu sânge rece, apoi i-a ascuns trupul într-un perete

Trupul unei tinere dispărute a fost găsit în interiorul unui perete la 9 ani după ce a dispărut. Fostul ei iubit a recunoscut că a ucis-o după ce a comis o altă crimă. A mărturisit fapta după ce a văzut un afiş cu faţa fetei, care încă era căutată de familie. Bărbatul i-a topit trupul utilizând acid, pe care mai apoi l-a ascund într-un perete.

de Aura Trif

la 08.06.2023, 12:19

Polițiștii spanioli au început să caute rămășițele Siborei Gagani, în vârstă de 22 de ani, la scurt timp după ce fostul ei iubit a mărturisit luna trecută că a ucis-o. Suspectul, Marco Gaio Romeo, în vârstă de 45 de ani, fusese reținut din cauza uciderii unei alte partenere, Paula, pe 17 mai, relatează The Sun.

Cuplul locuia în stațiunea Torremolinos de pe Costa del Sol din sudul Spaniei. Paula, o italiancă de 28 de ani, ar fi fost înjunghiată de 14 ori de Romeo, care este tatăl unuia dintre cei trei copii ai săi. După ce suspectul italian a fost arestat pentru uciderea ei, el a mărturisit că a ucis-o şi pe Sibora, după ce a văzut afișul care o declara dispărută agățat în secția de poliție după tot acest timp.

A folosit acid pentru a topi trupul Siborei

Potrivit surselor, el ar fi recunoscut că a folosit acid pentru a-i dizolva corpul. Când poliția spaniolă a percheziționat fostul apartament al cuplului pe 6 iunie, a făcut descoperirea groaznică. Au găsit rămășițelor suspectate ca fiind ale Siborei într-un sac de gunoi îndesat în spatele unui perete.

Pe acelaşi subiect

Apartamentul, care este aproape de secția de poliție, a mai fost percheziționat de mai multe ori, dar nu s-a găsit nimic. Noii chiriași locuiesc în prezent în proprietate și au cooperat cu poliția.

Rămășițele au fost trimise pentru testare ADN pentru a confirma că aparțin Siborei. Victima albano-italiană s-a mutat în 2011 cu Romeo. Ea a dispărut trei ani mai târziu, pe 7 iulie 2014, la scurt timp după ce și-a încheiat relația cu acesta. Romeo susținuse mai demult că fosta lui iubită a părăsit apartamentul cu toate lucrurile ei. Cu toate acestea, rudele Siborei au bănuit imediat că el se afla în spatele dispariției ei, după ce au auzit despre arestarea lui pentru uciderea Paulei.

De când și-au recunoscut vinovăția, polițiștii au găsit bunurile lui Sibora ascunse în apartamentul său. Romeo a fost înregistrat în sistemul spaniol de monitorizare a violenței de gen, cu toate acestea, nicio plângere nu a fost făcută împotriva lui de către nici una dintre femeile ucise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Misterul dispariţiei unei italience, rezolvat după 9 ani. Fostul iubit a ucis-o cu sânge rece, apoi i-a ascuns trupul într-un perete