Antena Meniu Search
x

Galerie foto A căutat perfecţiunea, dar şi-a găsit sfârşitul pe masa de operaţie. Influenceriţă din Brazilia, moartă în urma unei intervenţii estetice periculoase

O influenceriţă braziliană a murit în urma complicațiilor de la o operație de ridicare a feselor efectuată de „un bărbat care pretindea că este asistent medical”. Femeia şi-a găsit sfârşitul la 40 de ani, după mulţi ani de chinuri în urma intervenţiilor estetice nereuşite, lăsând în urmă doi copii.

de Aura Trif

la 08.06.2023, 10:40

Lygia Fazio, în vârstă de 40 de ani, a fost internată la începutul lunii mai după ce i s-au injectat silicon și polimetil metacrilat în fese. Ea a fost la terapie intensivă timp de 4 săptămâni înainte ca starea ei să se agraveze și se crede că a suferit un accident vascular cerebral. Mama a doi băieți, în vârstă de 2 și 11 ani, a murit pe 31 mai, a anunțat familia ei într-un comunicat, relatează Daily Mail.

Într-un interviu cu o revistă local în urmă cu câțiva ani, ea a recunoscut că nu căuta decât să facă schimbări minore la aspectul ei. Lygia avea aproape un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram, pe care l-a folosit anterior pentru a avertiza femeile despre pericolele operaţiile estetice.

Lygia s-a luptat mulţi ani cu probleme de sănătate în urma operaţiilor nereuşite

„Din păcate, războinica noastră a murit. Mulțumesc din nou pentru tot sprijinul acordat”, a postat fratele ei, George Oliveira, pe reţelele sociale. Într-un interviu acordat marți revistei Quem, George a dat vina pe presiunile constante cu care s-a confruntat după ce a început să lucreze pentru canalele de televiziune Rede TV și Record TV.

Pe acelaşi subiect

„A intrat într-un mediu foarte toxic, în căutarea perfecțiuni. Ea a încercat să se adapteze la acest standard estetic și a început să lucreze mai multe proceduri (datorită ei). Internetul este o lume aparte; pare un univers paralel. A făcut o operație la nas și a continuat să facă alte proceduri, dar nu a vorbit cu noi. Ea nu ar vorbi cu nimeni”, a mărturisit el.

George a spus că familia a observat schimbările treptate pe care Lygia le-a făcut aspectului, pe care ea le-a atribuit unui regim de fitness strict. George a spus că operaţia inițială a fost efectuată de un medic, care a refuzat să aplice silicon suplimentar a doua oară când sora sa l-a abordat. Lygia i-a spus fratelui ei că a apelat la serviciile unui bărbat care s-a identificat drept asistent și a injectat-o acasă la o prietenă.

Persoana care i-a făcut ultima intervenţie, s-ar fi prefăcut că are calitatea de asistent medical

Lygia Fazio, care avea peste un milion de urmăritori pe Instagram, a raportat pentru prima dată probleme în urmă cu trei ani. În 2021, ea a petrecut peste 100 de zile internată în spital, în timp ce medicii i-au îndepărtat siliconul care se răspândise în corpul ei.

“Am putut vedea că nu era bine. Dar ea nu a fost o persoană negativă, a văzut întotdeauna partea bună a tuturor. Chiar și când au apărut complicațiile din cauza siliconului, ea a văzut că poate scoate ceva din el, și-a dat seama că ar putea fi o misiune”, a spus fratele ei.

Lygia a suferit 7 intervenții chirurgicale după prima operaţie de lifting a feselor.

„Ea a luat o mulțime de corticosteroizi. A avut hipercalcemie și și-a suprasolicitat rinichii, a trebuit să facă dializă”, a adăugat George. Fratele îndurerat a spus că starea Lygiei „era foarte complexă”. Ea a fost diagnosticată cu endocardită fungică, iar medicii au sugerat că bacteria s-ar fi putut răspândi în „creierul ei și a provocat accidentul vascular cerebral”.

„Am împlinit 30 de ani iar sora mea a fost cu mine de când m-am născut, a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele. Dacă voi muri la 90 de ani, voi fi trăit puțin timp cu ea. Am vrut să îmbătrânesc cu ea. Această presiune pentru aspectul fizic a lăsat un gol pe care nu îl vom umple niciodată”, a declarat fratele ei.

Nicio arestare nu a fost făcută până miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » A căutat perfecţiunea, dar şi-a găsit sfârşitul pe masa de operaţie. Influenceriţă din Brazilia, moartă în urma unei intervenţii estetice periculoase