Antena Meniu Search
x

Foto Un pariu între surori a împins-o pe o tânără să-şi ia de soţ propriul tată. Bărbatul, care îşi părăsise fiica în copilărie, a ajuns după gratii, în SUA

Un bărbat din Nebraska, Statele Unite, a ajuns după gratii după ce s-a căsătorit cu propria fiică, în vârstă de 20 de ani. Acesta îşi abandonase copilul la scurt timp după naştere, iar în trecut întreţinuse relaţii amoroase cu sora vitregă a fetei.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 18:18

Un caz halucinant i-a pus la încercare pe procurorii din Nebraska, Statele Unite ale Americii. S-a dovedit că Travis Fieldgrove s-a căsătorit cu propria fiică, Samantha Kershner. Acesta îşi abandonase fata la scurt timp după naştere, dar "destinul" i-a adus împreună două decenii mai târziu. Tânăra, care avea 20 de ani la începutul poveştii amoroase, îşi dorea ca relaţia să funcţioneze, relatează Mirror. Mai mult, se pare că înainte de oficializarea nunţii, bărbatul a avut o idilă cu sora vitregă a Samanthei.

Relaţia amoroasă dintre tată şi fiică, oprită de poliţişti

Fericirea proaspeţilor însurăţei nu a durat mult. Legea i-a ajuns din urmă, iar Travis Fieldgrove va ispăşi după gratii sentinţa de doi ani de închisoare. Cuplul a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce s-au afişat împreună pe Facebook. Potrivit declaraţiilor oferite de poliţişti, totul ar fi pornit din "competiţia" celor două surori de a-l cuceri pe bărbat, un pariu născut din gelozie. Iniţial, şi-au negat relaţia de rudenie, însă rezultatele testelor ADN nu au lăsat loc de îndoială că Samantha e fiica lui Travis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un pariu între surori a împins-o pe o tânără să-şi ia de soţ propriul tată. Bărbatul, care îşi părăsise fiica în copilărie, a ajuns după gratii, în SUA