Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pensionar a dat lovitura la păcănele şi a câştigat jackpotul de aproape 42.000 de euro. Culmea, francezul era la al doilea câştig mare

Un pensionar a dat lovitura la păcănele, după ce a câştigat jackpotul de aproape 42.000 de euro. Omul nu este la prima sa ispravă norocoasă.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 17:30

Un pensionar a dat lovitura la păcănele şi a câştigat jackpotul de aproape 42.000 de euro. Culmea, francezul era la al doilea câştig mare - Shutterstock

A mai câştigat 18.000 de euro, în acelaşi loc. Norocosul a jucat la Cazinoul Partouche din Dieppe (Seine-Maritime), Franţa, marți seara după-amiază, a declarat un manager al stabilimentului pentru Le Parisien.

A câştigat la păcănele jackpotul 

Jucătorul din Rouen a câștigat această sumă jucând doar 20 de euro. „A introdus mai întâi 20 de euro în mașină și a primit un bonus de 400 de euro. A jucat din nou și datorită unui pariu de 1,76 euro a ajuns să câștige Marele Bonus de 41.837,92 euro la ora 16.30”, explică cazinoul.

Articolul continuă după reclamă

Pensionarul spune că va călători cu banii pe care i-a câştigat acum. Cazinoul din Dieppe confirmă că acest câștig este „foarte rar”, și cu atât mai mult la un slot machine, dar că este unul dintre cele mai mari jackpot-uri câștigate în cadrul stabilimentului. Cel mai mare este 120.000 pentru video poker.

În ianuarie, un jucător de la cazinoul Croisette Cannes (Alpes-Maritimes) a câștigat de două ori jackpot-ul de la aparatele de slot în două zile. Un succes incredibil care i-a permis să ia 37.600 de euro de două ori sau 75.200 de euro. De fiecare dată a jucat 20 de jetoane de doi euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un pensionar a dat lovitura la păcănele şi a câştigat jackpotul de aproape 42.000 de euro. Culmea, francezul era la al doilea câştig mare