Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Australia şi-a ameninţat colegul cu arma pentru că i-a dat spoilere dintr-un film

Un polițist australian a fost condamnat la mai multe ore în folosul comunităţii, după un scandal cu colegul său. Bărbatul şi-a ameninţat colegul cu arma, după ce acesta voia să-i dezvăluie ce se întâmplă în filmul Top Gun: Maverick, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 21:01

Vezi și

Agentul Dominic Gaynor, în vârstă de 30 de ani, era la serviciu la o secție de poliție din Sydney când incidentul a avut loc. 

Bărbatul şi-a ameninţat colegul: "O să te împușc"

Gaynor a râs inițial când Royston a amenințat că-i va spune sfârșitul filmului din 2022, pe care Royston îl văzuse cu o seară înainte.

Un alt coleg a părăsit camera, moment în care Gaynor i-a spus celuilalt bărbat să nu dea niciun fel de spoilere.

Pe acelaşi subiect

El este citat de actele de judecată spunând: "O să te împușc", înainte de a îndrepta pistolul în "proximitatea" lui Royston și de a o ține timp de cinci secunde.

Degetul lui Gaynor era pe trăgaci și a râs pe tot parcursul incidentului, se arată în documente. El a pledat vinovat că a purtat o armă de foc fără a ține seama de siguranța colegului său.

ABC a raportat că Royston, care a părăsit forța de atunci, a devenit emoționat când a spus instanței că a căzut în depresie după incident.

Citind declarația sa de impact asupra victimei, el a descris că "și-a pierdut complet încrederea" pe care o avea în poliţie.

Gaynor a primit astăzi un ordin de corecție comunitară pentru doi ani, 100 de ore de muncă în folosul comunității, relatează ABC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un poliţist din Australia şi-a ameninţat colegul cu arma pentru că i-a dat spoilere dintr-un film