Antena Meniu Search
x

"Chiriașa din iad". O femeie din SUA care a stat într-un Airbnb fără a plăti, evacuată după 575 zile. Inițial a cerut 100.000 de dolari pentru a pleca

O femeie din SUA, care a ocupat o locuință pe care a închiriat-o prin Airbnb timp de 575 zile fără a plăti chirie a fost evacuată, în cele din urmă, de către polițiștii din Los Angeles. După cum transmite Independent, Elizabeth Hirschhorn a fost scoasă din casa de 3,5 milioane de dolari în care stătea din septembrie 2021. Inițial, femeia, numită de presa americană "chiriașa din iad", a rezervat proprietatea pentru doar șase luni și apoi a rămas acolo fără a mai plăti niciun cent.

de Redactia Observator

la 09.11.2023, 16:43

Femeie care se muta dintr-o casă, imagine ilustrativă
"Chiriașa din iad". O femeie din SUA care a stat într-un Airbnb fără a plăti, evacuată după 575 zile. Inițial a cerut 100.000 de dolari pentru a pleca - Shutterstock

Femeia a explicat că șederea sa prelungită s-a datorat pandemiei Covid-19, dar și unui duș care ar fi fost construit în mod ilegal. Sascha Jovanovic, proprietarul locuinței, susține că a dat-o în judecată pe chiriașă, dar că aceasta a răspuns, la rândul ei, cu un al proces. În cele din urmă, aceasta ar fi cerut 100.000 de dolari pentru a elibera casa.

"Sunt foarte ușurat și, de asemenea, un pic copleșit", explică propietarul. "A stat mult timp, dar acum în sfârșit pleacă! Acest weekend va fi foarte bun." Jovanovic a schimbat imediat încuietorile odată ce femeia i-a părăsit locuința. Cu toate acestea, avocatul ei, Amanda Seward, i-ar fi transmis faptul că clienta ei plănuiește să se întoarcă.

"Doamna Hirschhorn a discutat cu mine despre  îngrijorările legate de hărțuire și supravegherea constantă la care a fost supusă, precum și dorința de a repara lucrurile care au nevoie de asta", a transmis avocata chiriașei.

"Sub rezerva discuțiilor mele cu doamna Hirschhorn, sunteți informați că nu aveți autoritatea de a schimba încuietorile sau de a presupune abandonarea proprietății", i-a transmis avocata chiriașei proprietarului. Avocații acestuia au transmis faptul că acest lucru s-a întâmplat deja și că se poate adresa justiției dacă vrea să revină pe proprietate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Chiriașa din iad". O femeie din SUA care a stat într-un Airbnb fără a plăti, evacuată după 575 zile. Inițial a cerut 100.000 de dolari pentru a pleca