Antena Meniu Search
x

Foto Un român este căutat într-un lac din Italia. Daniel a dispărut sub privirile prietenilor, după ce a intrat în apă să se răcorească

Un român stabilit în Arezzo, Italia s-a scufundat într-un lac din apropiere de Tibru dar nu a reapărut niciodată. Persoana care înota cu el a observat imediat.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 11:25

Bărbatul dispărut, un român pe nume Daniel, conform informaţiilor preliminare ale autorităţilor, ar fi împlinit 45 de ani pe 16 octombrie. Locuia în Palazzo del Pero cu soția și cei doi copii minori și este de profesie antreprenor în domeniul construcțiilor. În prezent mai sunt foarte puține șanse de a fi găsit în viață, conform La Nazione.

Daniel era în compania unor prieteni, de asemenea români, care ieri, dis-de-dimineaţă, plecaseră la faţa locului pentru a petrece câteva ore relaxându-se în timp ce pescuiesc.

Românul ar fi traversat apa de două ori

La scurt timp după ora 10, aproape sigur din cauza căldurii, Daniel și unul dintre prietenii din grup au simțit nevoia să se răcorească, deși înotul a fost întotdeauna strict interzis în acel lac. Și-au lăsat hainele pe mal, rămânând în costumul de baie și, conform celor spuse carabinierilor din Anghiari, cei doi ar fi ajuns pe malul celălalt înotând pe latura scurtă și întorcându-se apoi în punctul din care intraseră în apă.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre prietenii săi a anunţat că bărbatul nu s-a mai întors la suprafaţă

Ar fi fost a doua scufundare care s-a dovedit fatală: bărbatul nu a mai fost văzut niciodată și alarma a fost declanșată imediat; primele care au ajuns la fața locului au fost cele 118 autovehicule, carabinierii și pompierii de la detașamentul Sansepolcro cu echipa de la sol și în jurul orei 12, în alertă de la pompieri, au sosit și scafandrii din Cecina și Florența, pe lângă un elicopter. De atunci, lacul a fost căutat în lung și în lat, dar nici urmă a bărbatului. Cercetările continuă.

Într-o imagine zduguitoare, după-amiază, soția a ajuns la faţa locului plângând de disperare, alături de oamenii care se aflau în compania soţului a cărui existență fusese deja marcată de o soartă crudă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un român este căutat într-un lac din Italia. Daniel a dispărut sub privirile prietenilor, după ce a intrat în apă să se răcorească