Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 20 de ani riscă pedeapsa cu moartea, după ce și-ar fi ucis cu sălbăticie fosta iubită de 18 ani. S-ar fi filmat cum o violează, apoi i-a luat viața

Un tânăr de 20 de ani din SUA riscă pedeapsa cu moartea după ce s-ar fi filmat în timp ce-și violează și ucide fosta iubită, în vârstă de 18 ani.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 22:27

Un tânăr de 20 de ani riscă pedeapsa cu moartea, după ce și-ar fi ucis cu sălbăticie fosta iubită de 18 ani. S-ar fi filmat cum o violează, apoi i-a luat viața
Un tânăr de 20 de ani riscă pedeapsa cu moartea, după ce și-ar fi ucis cu sălbăticie fosta iubită de 18 ani. S-ar fi filmat cum o violează, apoi i-a luat viața - Instagram/Madeline Bills, Cleveland County District

Procurorii din Oklahoma fac eforturi pentru pedeapsa cu moartea împotriva lui Chace Cook, în vârstă de 20 de ani, care este acuzat că și-a ucis fără milă fosta iubită, pe Madeline Bills, în vârstă de 18 ani, și s-a filmat în timp ce o agresa sexual. Tânăra de 18 ani a fost găsită fără viață în dormitorul ei pe 22 aprilie 2023. Era o elevă foarte inteligentă și urma să termine liceul nu note maxime. Nu a mai apucat însă, asta după ce fostul ei iubit i-ar fi curmat viața, potrivit Mirror.

Chace urmează să fie judecat pe 28 februarie. Procurorii au descris acțiunile lui drept „odioase, atroce și crude”.

Și-ar fi ucis cu sălbăticie fosta iubită

În noaptea în care a fost ucisă, tânărul de 20 de ani a fost surprins de o camera de supraveghere din apropiere cu sărea gardul de pe proprietatea lui Madelin, în jurul orei 04:38. Doar 90 de secunde mai târziu, el a fost văzut cum părăsește casa. La ora 06.34 dimineața, el a fost surprins cum sare din nou gardul de pe proprietatea fetei iar câteva zeci de minute mai târziu a fost văzut cum părăsește iar casa în care locuia fata.

Pe acelaşi subiect

O autopsie a dezvăluit că fata a murit după ce a fost sugrumată. Procuratura a anunțat că decizia sa de a urma pedeapsa cu moartea „nu a fost luată cu ușurință”.

„După examinarea dovezilor cazului și vorbit cu familia, poziția noastră este că pedeapsa cu moartea este o pedeapsă echitabilă și justă în cazul acestui inculpat. Prioritatea noastră este să căutăm dreptate pentru Madeline Bills”

„Avea o personalitate care ar fi luminat orice cameră. A găsit o mare bucurie în a oferi și a face cadouri prietenilor. S-a străduit să vadă binele în oameni", a declarat un apropiat al familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 20 de ani riscă pedeapsa cu moartea, după ce și-ar fi ucis cu sălbăticie fosta iubită de 18 ani. S-ar fi filmat cum o violează, apoi i-a luat viața