Antena Meniu Search
x

Video Descoperire cheie în cazul româncei Andreea Rabciuc. Trupul ei ar fi fost găsit într-o fermă, la nici un km de locul dispariţiei, împreună cu hainele

Trupul neînsufleţit al Andreei Rabciuc, românca dispărută în Italia acum doi ani, a fost găsit seara trecută. Asta cred anchetatorii după ce au descoperit la o fermă rămăşiţe umane lângă care se aflau haine ce semănau cu cele ale tinerei. Andreea de 27 de ani şi campioană la tir, a dispărut în provincia Ancona în anul 2022 după ce s-ar fi certat cu iubitul său. 

de Redactia Observator

la 21.01.2024, 09:07

Vezi și

Descoperirea macabră a fost făcută la aproape doi ani de la dispariţia fetei, la o fermă aflată la nici un kilometru de locul în care Andreea a dispărut. 

Deşi trupul neînsufleţit se afla într-o stare avansată de descompunere, anchetatorii sunt aproape siguri că este al tinerei după ce au găsit o geacă şi pantofi asemănători cu cei pe care românca îi purta la momentul dispariţiei. La fermă şi-au făcut apariţia mama Andreei, vizibil sfâşiată de durere şi avocatul iubitului ei, singurul suspect din acest caz.  

Fata a dispărut după o petrecere în 2022

Tânăra de 27 de ani a dispărut în dimineața zilei de 12 martie 2022, după o petrecerecare a avut loc la o cabană din regiunea Ancona, la care a fost cu iubitul și alţi prieteni. Cu o seară, tânăra s-ar fi certat cu iubitul ei şi ar fi plecat de acolo pe jos. În tot acest timp, Simone Gresti a continuat să-şi susţină nevinovăţia şi să-şi ofere ajutorul în anchetă. 

Pe acelaşi subiect

Emanuele Giuliani, avocatul iubitului: Este şi starea emoţională în care el se află şi este şi îngrijorat pentru că iubita lui este dispărută de atât timp. 

Ipotezele din timpul investigaţiei

De-a lungul timpului au apărut însă mai multe ipoteze privind cazul Andreei. La o lună de la dispariţie, poliţiştii au găsit cadavrul decapitat al unei tinere într-o geantă pe râul Po din provincia Rovigo, dar trupul nu îi aparținea româncei, iar în luna iulie a anului trecut, într-un canal din Roma, a fost descoperit un schelet de femeie care s-a dovedit şi acesta că nu era al ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Descoperire cheie în cazul româncei Andreea Rabciuc. Trupul ei ar fi fost găsit într-o fermă, la nici un km de locul dispariţiei, împreună cu hainele