Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 31 de ani s-a prăbuşit fără viaţă pe teren, în timpul unui joc memorial de rugby, în UK: "Am pierdut un frate; avea o inimă imensă"

Tragedie fără margini, după ce un jucător de rugby, în vârstă de doar 31 de ani, s-a prăbușit inexplicabil pe teren şi a murit, în timpul unui joc comemorativ.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.08.2021, 14:21

Alex Evans
Un tânăr de 31 de ani s-a prăbuşit fără viaţă pe teren, în timpul unui joc memorial de rugby - GoFundMe

Tânărul a fost declarat mort la faţa locului

Alex Evans, tată al unei fetiţe, a intrat pe teren sâmbătă după-amiază pentru un joc comemorativ al Cwmllynfell, în zona Parc y Bryn din Neath Port Talbot. Echipa sa a concurat cu Crynant în memoria unui alt jucător care şi-a pierdut viaţa la începutul acestui an.

Serviciile de urgenţă au ajuns la faţa locului în urma unui apel care anunţa că bărbatul se află în stop cardiac. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, Alex a fost declarat mort.

„Am pierdut un frate pe teren. Totul e atât de rău”, a declarat pe Twitter Cwmllynfell RFC.

Pe acelaşi subiect

Secretarul clubului, Gareth Evans, a adăugat că vestea i- a lăsat „şocaţi şi îngroziţi pentru peirderea unui frate”: „Alex avea întotdeauna un zâmbet larg pe faţă şi ajuta pe oricine avea nevoie. Avea o inimă imensă. A fost alături de noi de când s-a lansat clubul, în urmă cu patru ani”.

Alte cluburi, precum și cei de la Welsh Rugby Union și World Rugby au transmis condoleanţe pe social media şi şi-au arătat simpatia, înţelegerea şi sprijinul pentru cei afectaţi de cele întâmplate.

„Atât de trist. Regretene profunde, gândurile mele sunt alături de toţi cei de la Cwmllynfell RFC, precum şi alături de familia şi prietenii lui Alex. Condoleanțe sincere din partea mea și a tuturor celor de la WRU Community și Welsh Rugby Union”, a spus Geraint John, directorul comunității Welsh Rugby Union.

Potrivit The Sun, poliţia ar fi fost chemată la clubul sportiv Cwmllynfell Rugby, în jurul orei 15.30 sâmbătă (21 august), după ce bărbatul de 31 de ani s-ar fi prăbuşit inexplicabil pe teren.

„Ofiţerii au mers la faţa locului împreună cu Serviciul de Ambulanță din Țara Galilor. Se pare că nu există circumstanțe suspecte. Apropiații au fost informați”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Alex Evans lasă în urmă o soţie îngenunchiată de durere şi o fetiţă care va creşte fără tatăl ei. Clubul de rugby a creat o pagină GoFundMe cu scopul de a strânge bani pentru familia acestuia, ajutând la costurile de înmormântare precum şi la întreţinerea casei pentru o perioadă de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 31 de ani s-a prăbuşit fără viaţă pe teren, în timpul unui joc memorial de rugby, în UK: "Am pierdut un frate; avea o inimă imensă"