Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr şi-a dat mama în judecată după ce l-a călcat cu maşina. Femeia conducea beată pe străzile din Australia

Un tânăr și-a dat propria mamă în judecată, după ce femeia l-a călcat cu mașina, provocându-i răni care i-au "schimbat viața". 

de Veronica Micu

la 23.08.2021 , 14:29

Un adolescent şi-a dat mama în judecată după ce l-a călcat cu maşina. Femeia conducea beată pe străzile din Australia - Facebook / Daily Mail

Harley Martlew și-a acționat mama în judecată, solicitând despăgubiri, în urma unui accident petrecut în februarie 2017, pe o stradă din Traralgon, în Australia. Atunci, femeia, care conducea în stare de ebritate, și-a călcat fiul de 17 ani cu mașina după ce s-a dus să-l ia de la o petrecere. 

Accidentul a avut loc la 2.30 dimineața. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, care citează publicația Herald Sun, Danielle Martlew ar fi depășit de patru limita de alcool în sânge pentru contravenţie, când a mers să-l ia pe Harley cu mașina. Și-a lovit fiul în plin, fiind "stresată și supărată" în urma unui SMS primit de la fostul ei iubit. În urma impactului, băiatul de 17 ani a fost lovit la cap, și-a rupt piciorul și un braț. El a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, după ce medicii i-au introdus o tijă de metal în braţul rupt.

Tânărul şi-a dat mama în judecată şi cere despăgubiri pentru rănile care i-au "schimbat viaţa"

Articolul continuă după reclamă

În decembrie 2017, Danielle Martlew a fost condamnată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice și vătămare corporală. La 4 ani de la accident, fiul ei, acum în vârstă de 21 de ani, cere despăgubiri pentru rănile care i-au "schimbat viaţa".

Pe acelaşi subiect

Avocatul tânărului spune că Harley Martlew este restricționat fizic de problemele legate de ridicare, îndoire și ghemuire, în ciuda faptului că lucrează ca mecanic. 

"Rănile suferite de domnul Martlew puteau fi prevenite - din cauza neglijenţei șoferului, clientul meu a suferit daune fizice și mentale care îi vor schimba viața şi va avea un impact semnificativ asupra viitorului său", se arată în cererea depusă în instanţă de victimă.

Harley susţine că rănile suferite în accident îl împiedică să lucreze ca şi constructor. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un tânăr şi-a dat mama în judecată după ce l-a călcat cu maşina. Femeia conducea beată pe străzile din Australia