Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 26 de ani s-a căsătorit cu sora lui vitregă, după ce au ascuns relaţia timp de 11 ani, în Portugalia: "Am crescut împreună; este o dragoste foarte puternică"

Un motociclist portughez a dezvăluit că s-a căsătorit cu sa sora vitregă, după ce au păstrat relaţia amoroasă secretă timp de mai bine de 11 ani. Cei doi urmează acum să devină părinţi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.08.2021, 10:26

Pilotul MotoGP, Miguel Oliveira, în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu sora sa vitregă, Andreia Pimenta, în vârstă de 25 de ani, după mai bine de 11 ani în care şi-au păstrat relaţia ascunsă. Cei doi se cunosc din adolescenţă, de la vârsta de 13 ani, atunci când tatăl lui Miguel s-a căsătorit cu mama Andreei.

Cuplul a recunoscut relaţia de dragoste după 11 ani

Cu toate acestea, prietenia fraților vitregi a înflorit în ceva mai mult de-a lungul anilor, ajungând ca în 2019 să recunoască în faţa tuturor că se iubesc de mai bine de un deceniu. Miguel a împărtăşit pe Instagram fotografiile din ziua nunţii sale, care a avut loc în iulie 2021, spunând: „În acest weekend am făcut cel mai important pas din viața noastră. Ne-am sigilat dragostea prin căsătorie și vrem să împărtășim asta cu voi. Mă simt fericit şi noroc să-mi împart viaţa cu soţia mea, cealaltă jumătate a mea. Vă mulţumesc tuturor #justmarried #love”

Câteva săptămâni mai târziu, cei doi au anunţat şi vestea cea mare în faţa miilor de fani ai sportivului: vor deveni în curând părinţi.

Pe acelaşi subiect

„Viaţa noastră se va desfăşura în compania cuiva special. Este o slujbă pe care o vom avea până la sfârşitul călătoriei noastre. Sunt dornic să te cunosc, dragostea mea”, a scris el.

Vedeta de succes a vorbit deschis în 2020 şi despre subiectul privind relaţia amoroasă pe care o are tocmai cu sora lui vitregă într-un interviu cu Manuel Luis Goucha, în cadrul unui show televizat portughez.

„Înainte de iubire a existat o mare prietenie. Am crescut împreună. La un moment dat ne-am dat seama că este mai mult decât o prietenie, este o dragoste foarte puternică. Trebuia să ne căsătorim anul acesta, dar în acel weekend am avut o cursă și a trebuit să o amânăm pentru anul viitor”, a spus acesta.

Tatăl lui Miguel, Paulo, a dezvăluit vestea că fiul său s-a logodit cu fiica celei de-a doua soții Cristina, în septembrie 2020: „Mă bucur că fiul meu se căsătorește cu femeia vieții sale”.

Miguel, din Almada, sudul Portugaliei, concurează ca motociclist profesionist și a devenit primul pilot portughez care a câștigat un Campionat Mondial, după o victorie în Italia, la Grand Prix, în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 26 de ani s-a căsătorit cu sora lui vitregă, după ce au ascuns relaţia timp de 11 ani, în Portugalia: "Am crescut împreună; este o dragoste foarte puternică"