Antena Meniu Search
x

Un tată, care şi-a ucis accidental fiul de 2 ani în ziua de Crăciun, a scăpat de închisoare. Bărbatul făcea drifturi când s-a răsturnat, în Australia

Un tată, care şi-a ucis accidental fiul de doi ani, chiar în ziua de Crăciun, a reuşit să evite închisoarea. Bărbatul de 33 de ani făcea drifturi cu ATV pe proprietatea sa, când vehiculul s-a răsturnat. Christopher Browne îşi ţinea copilul, pe Lincoln, în poală în momentul incidentului.

de Monica Palade

la 12.08.2022, 16:51

Judecătorul Michael Cahill a spus că suferința pe care Browne și-a provocat-o lui însuşi, dar şi altora, a fost „o pedeapsă mai mare decât o poate impune orice instanță” și, în schimb, l-a condamnat la un ordin de corecție comunitară pentru trei ani și 250 de ore de muncă în folosul comunității.

Şi-a ucis accidental fiul

Browne, despre care s-a spus în timpul procesului că avea un istoric profesional impecabil și era puternic implicat în comunitatea Barnawartha North, a pledat vinovat în iunie pentru acuzația de conducere periculoasă soldată cu moartea, o infracțiune care presupune o pedeapsă maximă de 10 ani de închisoare.

În timpul audierii, s-a mai spus că, în urma tragediei, Browne, care își conduce propria afacere de construcții, a dezvoltat stres post traumatic și suferă de simptome de insomnie, panică și hipervigilență. Browne a mărturisit că singurul lucru care îl menține în continuare este responsabilitatea lui față de soția sa, despre care domnul Cahill a spus că „a rămas ferm loială” și copilului său rămas.

La tribunal, s-a mai spus că bărbatul şi-a vândut ATVși a construit un monument în memoria fiului său chiar pe proprietatea sa. Sora lui Browne era și ea în vehicul când acesta s-a rostogolit, dar a suferit răni ușoare.

Mama lui Lincoln s-a repezit la locul accidentului și, împreună cu un alt membru al partidului, a încercat să facă manevre de resuscitare asupra lui Lincoln, dar copilul nu a putut fi readus la viaţă. Martorii au spus poliției că Browne avea „40-50” km/h când s-a răsturnat. „A fost o manevră în mod inerent periculoasă”, a spus judecătorul Cahill. În plus, a mai spus că, dacă Browne nu ar fi pledat vinovat de la început, ar fi fost condamnat la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată, care şi-a ucis accidental fiul de 2 ani în ziua de Crăciun, a scăpat de închisoare. Bărbatul făcea drifturi când s-a răsturnat, în Australia