Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată de 36 de ani a fost găsit mort, în pat, de către iubita sa. Urmau să participe la o nuntă, în aceeași zi, în Scoţia: "Nu voi mai vedea acel zâmbet niciodată"

Un tată „unic” în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort în pat de către iubita sa, după ce aceștia călătoriseră în Scoția pentru a participa la o nuntă a unui membru din familie.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 13:09

Greg Davies, de 36 de ani, a murit în somn la primele ore ale zilei de sâmbătă și a fost găsit, în mod tragic, de către iubita sa. Aceștia se aflau la o casă de oaspeți, Queensferry Guest House din Fife, unde erau în vizită pentru a participa la o nuntă care trebuia să aibă loc mai târziu, în aceeași zi.

El a călătorit din Flintshire cu iubita sa Caitlin Turner, pentru nunta tatălui ei care avea loc sâmbătă după-amiază. Caitlin, în vârstă de 27 de ani, s-a trezit lângă partenerul său și a observat că acesta nu respiră. A încercat să-l resusciteze până la ajungerea echipajelor de urgență, la pensiunea la care erau cazați. Ulterior, bărbatul a fost declarat mort la fața locului, relatează Mirror.

„Am fost acolo, încercând să-l salvez. Era un om atât de minunat și plin de viață. Era sufletul petrecerii oriunde mergea. Era doar cu zâmbetul pe buze. Îmi va fi atât de dor de el, îl iubesc foarte mult”, a declarat Caitlin Turner.

Greg frecventase de mai multe ori pensiunea din Fife, la care se caza când stătea în zonă, lucrând ca muncitor pe acoperiș.

Pe acelaşi subiect

„Greg a fost un tip grozav. Compania de acoperișuri pentru care lucra folosea mereu pensiunea noastră cât timp angajații lucrau în zonă. Toți erau oameni buni care încercau să facă totul pentru a te ajuta. Iubita lui, Caitlin, l-a întâlnit pe Greg în timp ce stătea aici în interes de serviciu și s-au mutat în Țara Galilor. S-au întors pentru a participa la o nuntă și din păcate, Greg nu s-a mai trezit sâmbătă dimineață”, a declarat proprietara pensiunii, Claire Kelly.

Mai multe omagii au fost aduse de către familie și prieteni pentru Greg

“Sincer, nu pot să-mi dau seama, faptul că nu voi mai vedea acel zâmbet niciodată și nu voi mai auzi acel râs. Dacă l-ați fi cunoscut pe Greg, ați fi fost devastați de pierderea lui”, a spus o prietenă, Tia Clarkson.

„Odihnește-te în pace, Greg, nu pot să cred asta! Voi avea grijă de Caitlin pentru tine, ai făcut-o cea mai fericită femeie din lume și sunt recunoscător că i-ai arătat cum să-și iubească viața din nou”, a scris un membru apropiat la familiei, Deryn Hurghes.

Familia se pregătește acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un tată de 36 de ani a fost găsit mort, în pat, de către iubita sa. Urmau să participe la o nuntă, în aceeași zi, în Scoţia: "Nu voi mai vedea acel zâmbet niciodată"