Antena Meniu Search
x

Un tată şi fiul său de doar 4 ani au murit tragic, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări, în UK. Vecinii, treziţi de ţipetele disperate

Tragedie cumplită pentru o familie din Marea Britanie. Un tată şi fiul său de 4 ani au sfârşit în mod tragic, după ce un incendiu le-a cuprins locuinţa. Deşi scosese băiatul din flăcări, micuţul s-a întors în casă după tatăl său pentru că „nu voia să îl lase singur”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.04.2024, 13:48

Ethan Mason a fost scos din clădirea în flăcări de curajosul său tată - Barry, în vârstă de 45 de ani. El ar fi fugit înăuntru pentru a încerca să-şi salveze fiul, dar au sfârşit amândoi tragic. Infernul a izbucnit în jurul orei 1 dimineaţa, duminică.

Mătușa lui Ethan și cumnata lui Barry, Jessica Wilson le-a adus un omagiu printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele de socializare. „Micul Ethan a decis că nu vrea ca tatăl său să fie singur, aşa că au murit unul alături de celălalt, ţinându-şi fiul în braţe”. Ea a creat o pagină de strângeri de fonduri pentru a încerca să-şi ajute rudele îndoliate pentru a asigura costurile de înmormântare. Până acum a fost strânsă suma de 30.000 de lire sterline.

„Ca familie, suntem complet distruși, dar vrem să vă mulțumim fiecăruia dintre voi pentru dragoste și sprijin. Vă rugăm, dacă puteţi, donaţi în continuare. Acum avem două înmormântări de aranjat și atât de multe costuri de acoperit după ce incendiul a distrus nu numai viața frumoasă a surorilor mele, ci tot ce au avut ea și copiii”, a scris Jessica.

Poliţia a declarat că alte patru persoane rămân spitalizate în urma incendiului.

Pe acelaşi subiect

„Este un incident devastator; toate gândurile noastre sunt îndreptate spre familia acestui băiat, care avea întreaga viață înaintea lui. Este o tragedie pentru comunitatea Wigan și știu că mulți oameni vor fi șocați de această veste sfâșietoare. Sper că oamenii ni se vor alătura pentru a trimite cele mai bune gânduri tuturor celor implicați în acest incident, în aceste momente dificile”, a declarat inspectorul Lee Gridley, din districtul Wigan

Mai multe echipaje de pompieri şi salvare au ajuns la faţa locului în jurul orei 2:30 dimineaţă, vecinii fiind treziţi de ţipetele familiei. Focul a izbucnit mai întâi în bucătărie, înainte de a se extinde apoi spre acoperiș.

Tată şi fiu, morţi în incendiu 

Familia lui Ethan a spus că acesta a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit arsuri la 86% din corpul său. O postare distribuită pe rețelele de socializare le-a dezvăluit speranța că el ar putea supravieţui, însă totul s-a transformat într-un adevărat coşmar la foarte scurt timp distanţă. „A fost din nou operat aseară pentru a-i restabili circulaţia la unul dintre picioare. Din ce ştiu, operaţia a mers bine. Este încă în comă indusă și va fi pentru ceva timp. Deşi diagnosticul iniţial arăta peste 85% arsuri pe suprafaţa corpului, acum s-a redus la 70%. Ştiu că nu pare o diferenţă mare, dar îi cresc şansele de supravieţuire şi recuperare”, explica atunci Jessica, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, poliția a confirmat că băieţelul de patru ani a murit în această dimineaţă din cauza rănilor mult prea grave. Ei au adăugat că, în urma anchetei preliminare, nu reies circumstanţe suspecte în privinţa incendiului.

Cu toţii avem inima zdrobită, sfâşiată. Suntem distruşi pur şi simplu. Sora mea şi ceilalţi copii ai săi au pierdut absolut totul”, a continuat Jessica.

„Barry, un om extraordinar, familist. A fost un privilegiu să lucrez cu tine. Erai bun în tot ceea ce făceai şi aveai o bunătate fără limite. Am inima frântă, transmit putere familiei pentru o asemenea pierdere. Ai fost un om bun”, a scris un apropiat al familiei.

Autorităţile urmează să stabilească cu exactitate care au fost cauzele producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Un tată şi fiul său de doar 4 ani au murit tragic, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări, în UK. Vecinii, treziţi de ţipetele disperate