Antena Meniu Search
x

Un tată și-a omorât accidental băiețelul de 3 ani, călcându-l cu un utilaj agricol, în Țara Galilor: "Durerea și vinovăția nu vor dispărea"

Un tată și-a omorât fiul de 3 ani, din greșeală, călcându-l cu remorca. Bărbatul nu a știut de fapta comisă, până când a fost sunt de mama sa, pentru a-i spune vestea îngrozitoare.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 22:06

Ianto Jenkins a murit în fața casei sale din zona Clynderwen din Pembrokeshire pe 3 august anul trecut, după ce tatăl său nu l-a văzut în oglinzile mașinii și l-a călcat, potrivit The Sun.

Tatăl, Guto Jenkins, în vârstă de 32 de ani, pleca de la fermă pentru a face o livrare  când micuțul Ianto a fost călcat de acesta și a suferit o rănă mortală la cap. Guto a spus într-o declarație că plănuia să-l ia cu el pe Ianto la livrare, dar copilul s-a răzgândit și a vrut să continue să se plimbe cu bicicleta.

Știind că era în siguranță, m-am îndepărtat și am plecat la drum. Nu l-am văzut pe Ianto nicăieri lângă mașină. Nu am idee cum a ajuns Ianto să fie lovit. Nu știu ce parte a remorcii l-a lovit. Încă mai am flashback-uri. Nu există o zi care să treacă să nu mă gândesc la Ianto și la cum a murit la vârsta de trei ani. Este un coșmar cu care voi trăi tot restul vieții. Durerea și vinovăția nu vor dispărea”, a spus tatăl băiețelului.

Bunica micuțului a auzit-o pe sora acestuia cum striga după ajutor

Pe acelaşi subiect

Bunica lui Ianto, Menir Jenkins, în vârstă de 61 de ani, a declarat în anchetă că lucra, în momentul în care sora mai mare a lui Ianto, Seren, a intrat strigând „Ianto a murit”.

Este un copil atât de dramatic încât am crezut că exagerează. L-am văzut apoi întins pe jos și am crezut că a căzut de pe bicicletă și și-a lovit genunchiul, dar pe măsură ce m-am apropiat și am fost la câțiva centimetri, am putut vedea că partea din spate a capului lui era deschisă”, a declara bunica micuțului, îngrozită.

Femeia a spus că a acoperit corpul lui Ianto într-un prosop și și-a sunat fiul pentru a-i spune vestea îngrozitoare. Apoi a sunat-o pe mama lui Ianto, Chloe Picton, în vârstă de 27 de ani, care era plecată cu noul ei partener în acel moment.

Cel mai bun prieten al lui a fost sora lui mai mare, Seren, care era mereu alăturată la șold. Îi plăcea să fie la fermă și să meargă pe tractor cu tatăl său. Ianto și cu mine aveam o legătură foarte puternică, el era „băiețelul mamei” și era mereu alături de mine oriunde mergeam. Niciun părinte nu ar trebui să-și piardă un copil și mi-aș dori ca oamenii să ne respecte dorințele, oferindu-ne spațiu în această perioadă foarte dificilă și sfâșietoare”, a spus mama copilulu, Chloe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un tată și-a omorât accidental băiețelul de 3 ani, călcându-l cu un utilaj agricol, în Țara Galilor: "Durerea și vinovăția nu vor dispărea"