Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un copilaș de doar un an, după ce a căzut de la fereastra casei, în SUA: “Un băiețel bun și dulce”

Fiul unui polițist din SUA a murit în mod tragic, după ce a căzut de la fereastra casei lui. Polițiștii au declarant că circumstanțele în care s-a produs tragedia nu sunt clare încă și au dezvăluit că nu au fost depuse acuzații.

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 17:51

Micuțul Henry Witucki, unul, a murit într-un spital din Pittsburgh pe 3 septembrie, la doar câteva zile după accident, potrivit The Sun.

Băiatul, cunoscut sub numele de Hank, a căzut de la al doilea etaj al casei sale pe 30 august. El a fost dus de urgență la spital în stare critică înainte de a muri ,câteva zile mai târziu. Circumstanțele din jurul accidentului tragic rămân încă neclare pentru anchetatori. neclare. Polițiștii au descris căderea drept un „accident tragic”.

Mama îndurerată, Rachel, și-a descris fiul drept un „băiețel bun și dulce”.

Băiețelul, donator de organe pentru a salva viața altor copii

Pe acelaşi subiect

 „Ca donator de organe, Hank a putut să ofere cel mai prețios dar, darul vieții. Cuvintele nu ar putea arăta niciodată aprecierea pentru toată dragostea și sprijinul arătate săptămâna trecută, apreciem mult”, au spus părinții micuțului.

Au fost postate omagii pe o pagină GoFundMe, creată când copilul era în spital.

 „Ne rugăm pentru familia îndurerată. Ne pare foarte rău pentru pierderea cumplită” , a scris un utlizator.  

„Îmi pare atât de rău pentru pierderea voastră și mi se rupe familie”, a spus un alt utilizator.

Polițiștii au dezvăluit că nu au fost depuse acuzații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru un copilaș de doar un an, după ce a căzut de la fereastra casei, în SUA: “Un băiețel bun și dulce”