Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tiktoker din Belgia şi-a înscenat moartea şi a venit la propria sa înmormântare într-un elicopter. „O glumă de foarte prost gust”

A mers prea departe şi chiar a fost criticat pentru asta. Tiktokerul belgian „Ragnar le fou” şi-a dezamăgit nu doar fanii, dar şi apropiaţii, după ce a fost dat decedat.

de Monica Palade

la 14.06.2023, 20:58

Vezi și

Bărbatul a apărut în faţa tuturor rudelor chiar în timpul înmormântării sale de duminică, într-un elicopter. Scopul acestei „glume” macabre? De a se apropia din nou de familie şi cei dragi, pentru că se simţea „singur”.

„O glumă de foarte prost gust”

„O glumă de foarte prost gust”. Așa a reacționat ginerele lui „Ragnar le fou” (Ragnar Nebunul). Și nu este singurul care crede așa, deoarece rețelele de socializare au fost inundate de mesaje care denunță „farsa” belgianului.

Totul a început pe 8 iunie 2023, când pe rețelele de socializare este anunțată moartea lui David Baerten, supranumit „Ragnar le fou”. "Odihneste-te în pace tati, nu îmi vine să cred, de ce viaţa e aşa de nedreaptă, de ce tu!”, postase fiica sa, Malo, pe pagina sa de Facebook. Mulți fani i-au adus și ei un omagiu în zilele care au urmat. Pe contul său de TikTok, este postat un videoclip cu sicriul său alături de mesajul: „Sunt pe cale să trăiesc cele mai proaste zile din viața mea, te iubesc iubirea mea”.

Pe acelaşi subiect

Înmormântarea lui „Ragnar le fou” era programată pentru duminică, 11 iunie. Rudele și membrii familiei sale merg acolo. Dar în timpul ceremoniei, este proiectat un videoclip cu un discurs al tiktokerului. „Bună tuturor, bine ați venit la înmormântarea mea”, a spus belgianul cu zâmbetul pe buze. Și apoi, câteva minute mai târziu, un elicopter aterizează pe un câmp cu „mortul” la bord. Totul în fața rudelor uluiți și în stare de șoc.

Aceste imagini au făcut rapid înconjurul rețelelor de socializare și, în cea mai mare parte, au stârnit un val de indignare. Invitat într-o emisiune TV, „Ragnar le fou” a vrut să explice motivele acestei înscenări.

„Vreau să dau o lecție, trebuie să iubești oamenii când sunt în viață”, explică tiktokerul. David Baerten explică că se simte singur, izolat, îndepărtat de familia și de cei dragi. „Doar o zecime din familia mea a fost prezentă la înmormântarea mea”, spune bărbatul. „Acum mă contactează din nou, spunându-mi că înțelegem sensul videoclipului tău, nu vrem să te mai lăsăm, nu știam că ești atât de rănit în interior”.

Și despre repercusiunile pe care această falsă moarte le-ar fi putut avea asupra celor dragi? „Nu mă învinuiesc, nu m-au crezut”, spune el. Copiii săi au fost anunțați la doar o zi după anunțarea morții sale false, potrivit relatării sale. Numai soția sa cunoștea acest proiect de punere în scenă încă de la începutul implementării lui.

Bărbatul consideră că a reușit. „Datorită simulării morții mele, sunt invitat peste tot în familia mea. Am găsit o mulțime de oameni. Văd doar lucrurile pozitive”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Un tiktoker din Belgia şi-a înscenat moartea şi a venit la propria sa înmormântare într-un elicopter. „O glumă de foarte prost gust”