Antena Meniu Search
x

"Cu mâna stângă lovea pereţii sicriului, tremura". O femeie declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului, în Ecuador

Stupoare la un priveghi în Ecuador. Rudele care vegheau de mai bine de cinci ore la capul unei bătrâne moarte au auzit-o brusc respirând şi lovind cu mâna în sicriu. Fiul femeii a povestit că nimeni nu se aştepta la o asemenea întorsătură de situaţie. 

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 14:04

Captură video
- Twitter / Alerta Mundial

O înregistrare video postată pe Twitter o arată pe Bella Montoya, în vârstă de 76 de ani, în interiorul unui sicriu deschis şi respirând cu greutate, înconjurată de doi bărbaţi care îi vin în ajutor.

Cu "mâna stângă lovea pereţii (sicriului) şi mâna îi tremura", a declarat fiul ei, Gilbert Balberan, într-o altă înregistrare video difuzată de mass-media locale, care au relatat despre caz, vorbind despre o "înviere". "Mama mea este pe oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul a ciupit-o de mână şi a reacţionat", a adăugat Balberan în comentarii preluate de ziarul El Universo.

Femeia ar fi fost declarată moartă în urma unui AVC

Femeia fusese declarată moartă vineri într-un spital public din oraşul de coastă Babahoyo, în sud-vestul ţării.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Ministerului Sănătăţii, femeia a fost internată în spital cu o suspiciune de accident vascular cerebral şi "a suferit un stop cardio-respirator, fără a răspunde la manevrele de resuscitare, în urma căruia medicul de gardă a confirmat decesul".

O comisie tehnică a fost însărcinată să "analizeze acest caz în profunzime" şi să întocmească "un audit medical pentru a stabili responsabilitatea" pentru constatarea eronată a decesului, a adăugat ministerul într-un comunicat, potrivit Agerpres.

"Încet-încet îmi revin din ceea ce s-a întâmplat. Tot ceea ce cer acum este ca starea de sănătate a mamei mele să se amelioreze. Vreau ca ea să fie în viaţă şi alături de mine", a precizat Gilbert Balberan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Cu mâna stângă lovea pereţii sicriului, tremura". O femeie declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului, în Ecuador