Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vânătoare de comori: "Exkalibur", o sabie cu pietre preţioase de 250.000 de euro, e îngropată în Franţa. Cine o găseşte, o poate păstra

Un parc de distracții din Franța lansează un concurs privind căutarea unei săbii de aur de 250.000 de euro. Sabia reprezintă premiul concursului și va fi a celui care o va găsi. Concursul va începe anul viitor.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 15:51

Cine găseşte sabia, o poate păstra Cine găseşte sabia, o poate păstra - Profimedia / X

Puy du Fou, un parc de distracții din Franța axat pe temele istorice, va lansa o mare vânătoare de comori. Marele premiu al jocului este "Exkalibur", o sabie de excepție, realizată de "cei mai buni bijutieri și fierari din Franța", potrivit Le Figaro.

Comoara valorează 250.000 de euro

Concursul va începe pe 22 mai 2025 și va consta în rezolvarea a 12 "enigme caligrafice". Sabia este îngropată "undeva în regatul Franței sau poate chiar într-un regat care a fost odată legat de Franța", au explicat inițiatorii concursului.

Articolul continuă după reclamă

Ei au mai spus că participanții nu vor fi nevoiți să călătorească pentru a participa la concurs, relatează Mediafax.

Sabia este acoperită în aur și conține o piatră prețioasă. Ea cântărește 3,4 kilograme și este evaluată la 250.000 de euro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Mapamond » Vânătoare de comori: "Exkalibur", o sabie cu pietre preţioase de 250.000 de euro, e îngropată în Franţa. Cine o găseşte, o poate păstra