Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Vestea ne-a lovit pe toții, chiar dacă am trăit cu acest rezultat în ultimele luni". Alpinist britanic, găsit mort în Alpii Elveţieni, la 3 luni de la dispariţie

Poliția din Elveția a găsit cadavrul britanic, dispărut de trei luni. Aidan Roche, 29 de ani, un inginer chimic din Middlesbrough, a fost dat dispărut de pe 22 iunie, în timp ce se plimba pe traseul Eiger din zona Grindelwald din Alpii Elvețieni, la aproximativ 80 kilometri de Berna, notează The Guardian.

de Adrian Popovici

la 25.09.2023, 16:57

Fratele lui Aidan, Connor Roche, a spus că familia a aflat săptămâna trecută că trupul lui Aidan a fost găsit de poliție în apropierea traseului. "Vestea ne-a lovit toții, chiar dacă am trăit cu acest rezultat în mintea noastră în ultimele luni", a spus el. "În numele întregii mele familii, vreau să mulțumesc masiv tuturor celor care ne-au ajutat să trecem prin toate acestea. Sprijinul din partea atâtor persoane ne-a trecut prin toată perioada şi ne-a arătat cât de iubit a fost Aidan", a mai adăugat acesta.

Dispariţia lui Aidan Roche a fost semnalată în cea de-a 12 zi a a unei excursii de camping de două săptămâni și se crede că s-a întors în rulota sa după ce a vizitat un ghețar înainte de a fi de negăsit. La scurt timp, familia şi prietenii au lansat o campanie de strângere de fonduri şi au reuşit să adune peste 32.000 de lire pentru eforturile de căutare, inclusiv închirierea unui elicopter folosit de echipele de salvatori.

Prietena lui Aiden, Beth Taylor a declarat: "Nu dispărea niciodată așa. În mod normal, nu trece o zi fără ca el să ia contact cu prietenii și familia, să trimită poze sau videoclipuri. Facem parte dintr-un grup masiv de prieteni cu adevărat apropiați."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Vestea ne-a lovit pe toții, chiar dacă am trăit cu acest rezultat în ultimele luni". Alpinist britanic, găsit mort în Alpii Elveţieni, la 3 luni de la dispariţie