Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Viețile noastre se termină aici. Împreună pentru totdeauna. La revedere, prieteni". Doi soți din Italia și-au anunțat moartea pe Facebook

Împreună pentru totdeaua, chiar şi dincolo de moarte. Doi soţi din Italia au ales să moară în aceeaşi zi, în locuri diferite, nu înainte de a-şi lua rămas bun de la apropiaţi pe Facebook.

de Monica Palade

la 14.06.2023, 12:31

Valerio Savino, 60 de ani, s-a împușcat în mașină, iar soția lui, Simona Lidulli, 51 de ani, a fost găsită moartă în casa lor din Roma. Anchetatorii vor să afle acum dacă au de a face cu o crimă, urmată de sinucidere, sau două sinucideri. Cert este că ambii parteneri, care se iubeau foarte mult, şi-au luat adio de la cei dragi pe reţelele de socializare, scrie Il Messaggero.

"Împreună mereu și pentru totdeauna"

„La revedere, prieteni. Viața mea pământească și cea a Simonei se termină aici. Împreună mereu și pentru totdeauna. Multă afecțiune și recunoștință pentru voi toți. Pentru noi, iubitorii de operă și melodramă, aceasta reprezintă cea mai coerentă alegere pe care am putea-o face. Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am rănit”, a scris Valerie Savino pe pagina sa de Facebook.

Aproape în același timp, femeia a publicat și ea pe pagina sa de Facebook un mesaj similar, dar concis. „Adio”.

Deşi, fără îndoială, prietenii au încercat să îi oprescă din gestul fatal, cei doi au fost de neînduplecat în decizia lor. Nu este exclus ca perechea să fi avut probleme sau chiar o boală gravă. „Această veste mi-a sfâșiat inima și sufletul, nu pot înțelege ce te-a determinat să faci un astfel de gest dar, cu siguranță ai avut motivele tale întemeiate, te cunoşteam de câțiva ani, dar, imediat te-am apreciat pentru bunătatea ta față de toată lumea, mergi în pace prietene, te îmbrățișez”, „Pur și simplu nu există cuvinte. Desigur, în această societate este din ce în ce mai greu să fii fericit și să trăiești în ea..”, „Un om minunat, mereu vesel și însorit, aducător de bucurie și prietenie. Nimeni nu îndrăznește să judece ceea ce nu știe. Ție Savino și iubitei tale Simona odihnă veșnică. Odihnește-te în pace”, sunt doar câteva din mesajele scrise de apropiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Viețile noastre se termină aici. Împreună pentru totdeauna. La revedere, prieteni". Doi soți din Italia și-au anunțat moartea pe Facebook