Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Vine bebe". S-a dus să-și trezească soțul după ce a intrat în travaliu, dar l-a găsit mort pe canapea. Totul de la un EKG interpretat greșit

Coșmarul trăit de o femeie însărcinată din Anglia. Femeia a intrat în travaliu în timpul nopții și a încercat să-și trezească partenerul în vârstă de 40 de ani pentru a merge la spital. A constatat cu groază că soțul ei era mort, după ce medicii au interpretat un EKG greșit.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 12:15

S-a dus să-și trezească soțul după ce a intrat în travaliu, dar l-a găsit mort pe canapea. Totul de la un EKG interpretat greșit S-a dus să-și trezească soțul după ce a intrat în travaliu, dar l-a găsit mort pe canapea. Totul de la un EKG interpretat greșit - Shutterstock - poza ilustrativă

Rebecca Moss, din Stretford, Greater Manchester, a încercat să-și trezească soțul, pe Thomas Gibson, după ce a intrat în travaliu acasă.

„Trezește-te, vine bebelușul”, i-a spus femeia soțului.

A constatat cu disperare că soțul ei zăcea mort pe canapea. Cu inima frântă, femeia a dat viață fiicei lor, Harper, câteva ore mai târziu. Femeia a povestit cu groază clipele trăite.

Articolul continuă după reclamă

A vrut să-și trezească soțul dar l-a găsit mort pe canapea

Pe acelaşi subiect

"Încercam să-l înveselesc și îi spuneam „trezește-te, e ziua bebelușului”. Tom nu a răspuns, așa că m-am dus la canapea să-l sărut. Stătea întins în poziția lui obișnuită de dormit. Când l-am atins, era rece și înțepenit. Nu s-a trezit. Am sunat imediat la urgențe. Mi-au cerut să-l trag pe Tom pe podea și să fac compresii toracice. Am început compresiile toracice până a sosit ambulanța", a declarat femeia. 

Ea a mai spus că „șocul, trauma și efortul fizic” au fost „covârșitoare” la 39 de săptămâni de sarcină, deoarece a trebuit să-l tragă de pe canapea și să-i facă compresii în piept. Un medic al spitalului a spus că a interpretat greșit un EKG efectuată cu 11 zile mai devreme, când a mers la spital cu o durere de stomac severă.

Thomas era în formă bună dar suferea de crampe și diaree cu aproximativ trei săptămâni înainte de moartea sa

„L-am sfătuit că dacă nu există simptome cardiace în general, atunci nu ar necesita nicio investigație în acest moment”, a spus doctorul.

Analiza a constatat ulterior că EKG-ul a identificat un bloc cardiac complet, cunoscut și sub numele de bloc cardiac de gradul trei, cel mai grav tip, care poate duce la moarte subită cardiacă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » "Vine bebe". S-a dus să-și trezească soțul după ce a intrat în travaliu, dar l-a găsit mort pe canapea. Totul de la un EKG interpretat greșit