Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patrizia și Bianca, duse la capelă în rochii de mireasă. Mama Patriziei își urlă durerea pentru prima oară: "Toți au filmat, nimeni nu le-a salvat"

Patrizia Cormos și Bianca Doros, cele două tinere ucise după ce au fost luate de viitură, au fost îmbrăcate în rochii mireasă. Trupurile neînsuflețite au fost depuse la capelă. Între timp, mama Patriziei a făcut declarații de-a dreptul sfâșietoare. Cu durere în voce și în suflet, a criticat oamenii care au filmat întregul moment în care fiica ei moare, fără ca cineva să intervină și să încerce să o salveze. Tinerele ar fi sunat la urgențe de mai multe ori, ultima oară nu i-a răspuns nimeni. 

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 08:05

Patrizia și Bianca, duse la capelă în rochii de mireasă. Mama Patriziei își urlă durerea pentru prima oară
Patrizia și Bianca, duse la capelă în rochii de mireasă. Mama Patriziei își urlă durerea pentru prima oară

Mama Patriziei Cormos, fata de 20 de ani măturată și ucisă de viitura râului Natisone, în Premariacco (Udine), și-a strigat durerea, după ce trupul fiicei sale a fost depus la capelă. Pentru prima dată de la tragedia de vineri, femeia a făcut scurte declarații despre ceea ce s-a întâmplat, relatând drama pe care o trăiește și ce s-ar fi putut face pentru a evita tragedia, potrivit Il Messaggero.

Patrizia și Bianca, îmbrăcate în mirese pentru ultimul lor drum

„Ce mă doare cel mai mult este că toată lumea a făcut poze și videoclipuri și nimeni nu le-a salvat. Poate că i-ar fi putut salva. Nu era important să faci videoclipuri. Fusese la plimbare, a sunat de mai multe ori la 112. Și-a lăsat numele, adresa", a declarat mama fetei.

Articolul continuă după reclamă

„Era un înger”, își amintește el, „a studiat mult și a muncit pentru a se întreține. După examenul de la Academie, pe care l-a susținut vineri dimineață, m-a sunat și mi-a spus "am știut tot".

Pe acelaşi subiect

Trupurile Patrizia Cormos și prietenei sale, Bianca Doros, au fost depuse la capela de la cimitirul urban San Vito din Udine. Cele două fete au fost îmbrăcate în rochii de mireasă după tradiția țării lor de origine, România. 

Între timp, autoritățile îl caută în continuare pe Cristian, a treia victimă implicată în tragedia de la Naticone.

„Hai salvatori, că astăzi este ultima zi de căutare pentru a-l reda pe Cristian familiei sale”, a spus în această dimineață primarul din Premariacco (Udine), Michele De Sabata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Patrizia și Bianca, duse la capelă în rochii de mireasă. Mama Patriziei își urlă durerea pentru prima oară: "Toți au filmat, nimeni nu le-a salvat"