Antena Meniu Search
x

Violată și filmată de logodnic în timp ce dormea. Descoperirea terifiantă făcută de o femeie din Australia

O femeie din Australia a descoperit că bărbatul cu care urma să se căsătorească a violat-o în timp ce dormea, scrie The Guardian. Victima suspecta că logodnicul său o înșală și a încercat să găsească dovezi pe laptopul lui. În schimb, pe device a descoperit mai multe înregistrări în care era agresată. 

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 11:25

Violată și filmată de logodnic în timp ce dormea. Descoperirea terifiantă făcută de o femeie din Australia
Violată și filmată de logodnic în timp ce dormea. Descoperirea terifiantă făcută de o femeie din Australia - Shutterstock

Suspectând că este înșelată, o femeie din Melbourne a căutat dovezi pe laptopul logodnicului. Însă, în locul unor mesaje sau poze compromițătoare, australianca a făcut o descoperire șocantă. 

Bărbatul cu care era într-o relație de doi ani a violat-o de mai multe ori în timp ce dormea și a filmat scenele cumplite. Agresorul și-a recunoscut faptele în fața magistraților. 

Individul, tatăl a doi copii, a pledat vinovat pentru trei acuzații de agresiune sexuală și două acuzații de viol. Procurorii au declarat instanței că victima a descoperit nouă e-mailuri ale partenerului ei, cu dovezi ale agresiunilor. Femeia s-a putut identifica după tatuajele avute. 

Potrivit uneia dintre înregistrări din 19 septembrie 2020, bărbatul a pipăit-o, a dezbrăcat-o și a violat-o în timp ce femeia dormea. În aceeași noapte s-a filmat din nou agresând-o. 

Victima le-a declarat magistraților că simte un dezgust profund față de cel cu care urma să se căsătorească. Ba mai mult, femeia a declarat că se simte trădată și rușinată de cele întâmplate, deși ea nu a făcut nimic greșit. „Nu știu cum aș mai putea avea încredere în cineva cu care aș putea avea o relație întimă, în viitor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Violată și filmată de logodnic în timp ce dormea. Descoperirea terifiantă făcută de o femeie din Australia