Antena Meniu Search
x

Vis spulberat la un pas de realizare: un alpinist a căzut în gol 400 de metri, în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania. Ce i-ar fi provocat moartea

Mort în timp ce escalada vârful Zugspitze, cel mai înalt din Germania. Bărbatul n-a mai apucat să-şi vadă visul devenind realitate. S-a prăbuşit în gol 400 de metri şi a fost găsit fără viaţă. Un martor susţine că acesta a fost surprins de o avalanşă chiar înainte să ajungă în vârf.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 15:26

Alpinistul, mort după ce a căzut în gol 400 de metri, de pe vârful Zugspitze din Germania
Alpinistul, mort după ce a căzut în gol 400 de metri, de pe vârful Zugspitze din Germania - Profimedia (scop ilustrativ)

Un alpinist şi-a pierdut viaţa vineri după ce a a căzut în gol 400 de metri în timp ce escalada vârful Zugspitze, cel mai înalt vârf din Germania, a anunţat sâmbătă poliţia, relatează dpa. Un martor a declarat că bărbatul a fost surprins de o mică avalanşă chiar sub vârful muntelui, lângă Garmisch-Partenkirchen, în sudul Germaniei, a mai spus poliţia.

Alpinistul, mort după ce a căzut în gol 400 m

În momentul în care echipajele de salvare au ajuns la faţa locului, acestea nu au putut decât să pronunţe decesul bărbatului, relatează Agerpres. Alţi unsprezece alpinişti care se aflau în aceeaşi zonă au fost preluaţi cu elicopterul de pe munte. O anchetă privind cauza accidentului şi identitatea persoanei decedate se află în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Vis spulberat la un pas de realizare: un alpinist a căzut în gol 400 de metri, în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania. Ce i-ar fi provocat moartea