Antena Meniu Search
x

Video America Express, 1 decembrie 2023. Cursa nebună pe apă, încheiată neaşteptat. Vlad Huidu: "Giulia se înverzise la față, eu eram plin de spumele mării!"

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 28 din 1 decembrie 2023. A fost o nouă seară grea pentru concurenţii care iau parte la cel mai tare show de aventură! De la etapă la etapă, numărul echipelor scade, iar tensiunea creşte la cote maxime. Dovadă a fost în această seară cursa cu bărci, care a avut un deznodământ neaşteptat.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 01.12.2023, 22:15

Vezi și

Emoțiile și tensiunea au atins cote maxime în cursa cu bărci la America Express, când Giulia și Vlad Huidu au fost prinși din urmă și chiar întrecuți de Iulia Albu și Mike. Au suferit o înfrângere neașteptată pe apă. Cu toate că păreau că au totul sub control, circumstanțele bărcii, mai exact ale puterii motorului, i-au surprins în mod neplăcut.

Răsturnare de situație în cursa cu bărci la America Express

Jaibas (crabi) pot fi găsiți doar pe Insula Santay. Concurenții trebuie să convingă un barcagiu să îi ducă pe insulă. Pentru a-l convinge trebuie să-i dea ceva la schimb – suveniruri românești, iar pe malul celălalt vor găsi alt steag America Express. Pentru cine a păstrat obiectul tradițional și nu l-a vândut, desigur!

Giulia și Vlad erau deja urcați în barcă, însă până să pornească, din urma lor apar Iulia Albu și Mike. "E mult spus că plecăm cu barca, mai mult stăteam pe loc", spune supărată Giulia, care simțea că pierde avantajul primei sosite la bărci, scrie a1.ro

Ei bine, când Iulia și Mike au urcat în barcă au prins mare viteză încât i-a zburat și pălăria lui Mike din cap, asta în timp ce Giulia și Vlad Huidu priveau deznădăjduiți cum cei doi au un avans puternic! "Eu țipam la barcagiu Rapido, Rapido, senior. El spunea Nu pot, eu am motorul mai mic decât barca aia", povestește Vlad Huidu. "Să înnebunesc, să mi se facă rău", reacționează Giulia Anghelescu. "Giulia se înverzise la față, eu eram plin de spumele mării!", mai spune Vld Huidu.

După sosirea pe insulă, concurenții sunt echipați cu carne de pui, cu scopul de a hrăni crocodilii locului. Insula găzduiește aproximativ 50 de familii care își câștigă existența prin pescuitul de crabi. Toate casele din insulă au aceeași structură, iar provocarea constă în găsirea unei anumite familii. Pentru a identifica locuința corectă, concurenții sunt nevoiți să rezolve o ecuație misterioasă găsită pe fundul găleții cu carne de pui.

Odată ce au identificat familia căutată și au localizat casa corespunzătoare, următorul pas este să învețe tehnici de pescuit a crabilor de la membrii acestei familii, o activitate esențială pentru supraviețuirea și traiul pe insulă.

După ce au acumulat suficiente cunoștințe despre tehnica de pescuit a crabilor, concurenții au misiunea de a colecta crabii în mod eficient. Ulterior, acești crabii trebuie să fie predați unei doamne dintr-o piață locală. Scopul acestui transfer este de a furniza ingredientele necesare pentru prepararea unei supe de crabi, care este recunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace. Această rețetă este extrem de căutată în perioada carnavalului și reprezintă un aspect important al culturii locale.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Media » America Express, 1 decembrie 2023. Cursa nebună pe apă, încheiată neaşteptat. Vlad Huidu: "Giulia se înverzise la față, eu eram plin de spumele mării!"