Antena Meniu Search
x

America Express, diseară de la 20:30: întâlnire palpitantă la cursa pentru ultima șansă. Concurenții hrănesc crocodili într-o pădure de mangrove

În seara aceasta, de la ora 20:30, la Antena 1, urmează cursa pentru ultima șansă pe Drumul Soarelui, în competiția America Express. Se anunță un careu tensionat, întrucât, de la etapă la etapă, numărul echipelor scade – astfel, din șase perechi, trei vor intra în mult temuta întrecere.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 12:51

Singurele puse la adăpost de imunitatea mare sunt Laura Giurcanu și Sânziana Negru – în vreme ce Ada și Tony Galeș așteaptă să afle dacă primesc imunitatea mică. Totodată, concurenții se adună pe malul Pacificului, în Guayaquil, unul dintre cele mai mari orașe din Ecuador, pentru a afla ocupanții ultimelor două locuri la întrecerea din ediția trecută – dar și pentru a vota cea de-a treia echipă care va pleca în cursă. ”Trageți, loviți, acum e momentul!”, a fost una dintre reacțiile de la careu în timpul votului tensionat. Presiunea se va simți încă de la început, când competitorii vor avea de lămurit un subiect lansat la finalul cursei din ediția trecută de către Giulia și Vlad Huidu. ”Ei au fost supărați pe noi pentru că și-au folosit Joker-ul la cursa trecută, dar cu toate astea am ajuns la plantația de banane la o distanță foarte mică unii de alții”, și-a început comentariul Ada Galeș, pe marginea temei care va încinge spiritele la careu.

Cele trei echipe care vor intra în această seară în competiție vor avea parte de un mix de probe încărcate de adrenalină, străbătând metropola Guayaquil până la insula Santay, în pădurile de mangrove, unde concurenții vor avea de hrănit crocodilii înfometați, la una dintre misiuni. Cum se va încheia etapa a șasea a reality show-ului și ce culoare va avea Zeul Soare – roșu eliminator sau verde salvator – telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » AntenaPLAY » America Express, diseară de la 20:30: întâlnire palpitantă la cursa pentru ultima șansă. Concurenții hrănesc crocodili într-o pădure de mangrove