Antena Meniu Search
x

Video America Express, 12 decembrie 2023. Iulia Albu a răbufnit: "Aproape că îmi venea să plâng"

America Express, 12 decembrie 2023. Clipe tensionate în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată marţi, 12 decembrie, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Iulia Albu a răbufnit la adresa unui concurent, iar replicile tăioase şi ironice nu au întârziat să apară.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 22:29

Vezi și

America Express, 12 decembrie 2023. După un joc de amuletă dificil, Irina Fodor a anunțat faptul că învingători sunt Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Potrivit a1.ro, acesta din urmă a stabilit ordinea plecării în cursă a echipelor, lucru ce a făcut-o pe Iulia Albu să răbufnească.

America Express, 12 decembrie 2023. Ce a supărat-o pe Iulia Albu

Fiindcă ei au câștigat jocul de amuletă, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au stabilit ordinea în care vor pleca celelalte echipe în cursă. După ei, aceștia au ales să plece Laura și Sânziana, apoi frații Eram, alături de care au luptat la jocul de amuletă. Mike și Iulia au fost puși să plece ultimii, după Romică și fiul său.

"Așa am considerat eu", a zis Vlad la testimonial. "Vai, nici nu mai știu ce să fac. Aproape că îmi venea să plâng cu lacrimi de crocodil. Atâta empatie, tu, Vlad!", a zis ironic Iulia Albu.

Pe acelaşi subiect

"Nu cred că i-a venit bine Iuliei Albu, că nu i-am mai văzut privirea, nu se mai uita spre mine, deci nu știu ce să zic", a comentat Giulia Anghelescu la testimonial.

"Poate se gândea că acum, după ce a petrecut două zile cu Giulia, sunt cele mai bune prietene și Giulia o s-o pună prima pe cea mai bună prietenă a ei, Iulia", a zis ironic Laura Giurcanu, la testimonial. "A pus-o fix ultima. Mă bucur enorm, sincer!", a mărturisit Sânziana Negru.

"Dacă îți era așa greu, atunci puteai să-i pui să plece după voi", a fost reproșul Iuliei. "Nu, am zis să respectăm ordinea probei. Am jucat frumos", s-a apărat Vlad Huidu. "S-a trezit Iulia să vorbească! Se trezește dimineața și se întreabă cu cine să mai aibă un conflict", a zis Sânziana Negru, supărată.

"Eu zic să vă și pregătiți de plecare, pentru că ziua nu s-a terminat. Este singura imunitate din această etapă, așa că sper să fiți motivați și concentrați, pentru că ultimele două echipe care ajung la mine merg la cursa pentru ultima șansă. Prima, în schimb, este salvată. Luați un plic și mergeți?", a fost vestea dată de Irina Fodor. "Nu ne așteptam ca Irina să ne zică așa ceva", a spus Romică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, 12 decembrie 2023. Iulia Albu a răbufnit: "Aproape că îmi venea să plâng"