Antena Meniu Search
x

America Express, 20 decembrie 2023, semifinala. Cine este prima echipă care ajunge în Finala etapei. Greșeala uriașă care a schimbat clasamentul

America Express, 20 decembrie 2023, semifinala. Ultima zi a semifinalei din competiția de pe Drumul Soarelui a adus și un moment de tensiune, după ce o greșeală făcută de o echipă avea să o coste locul direct în Finala America Express. Iată cine sunt primii finaliști de la America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, din 20 decembrie 2023. 

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 22:11

America Express, 20 decembrie 2023, semifinala. Cine este prima echipă care ajunge în Finala etapei. Greșeala uriașă care a schimbat clasamentul

Echipa care a primit mult râvnitul bilet spre Buenos Aires se bucură de o pauză binemeritată, iar celelalte vor pleca în ultima cursă pentru ultima șansă din acest sezon. Sfințișorii colectați pe traseul etapei devin extrem de importanți în ecuația cursei.

Cine este prima echipă care ajunge în Finala etapei

Înainte de toate, a urmat mult așteptatul bilanț al punctelor adunate de fiecare pereche cu ajutorul cartoanelor. Analiza întrecerii de ieri a adus mari surprize. Pe primul loc la Irina Fodor au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar nu au făcut ultima probă așa cum ar fi trebuit, anunță prezentatoarea TV.

După cum știți, trebuia să faceți un videoclip după o referință. Nu v-am dat referința doar pentru a învăța un dans, am vrut să văd dacă spiritul întregii zile a fost înțeles de către voi. Este vorba de spiritul bomberos. (...) Trebuiau să aștepte aprobarea mea, trebuiau să aștepte să le spun ce nu e bine și ce trebuie făcut, nici măcar nu au verificat videoclipul. Au folosit doi băieți de 17 ani, au făcut coregrafia în linie și nu cu unii în spatele celorlalți așa cum era referința, au fugit la mine. Nu ați primit niciun mesaj pentru că ați fugit de acolo, adică ați refuzat să așteptați un mesaj. Voi ar fi trebuit să primiți doi Maradona pentru că ați venit la mine primele. Un Maradona s-a reportat pentru locul doi, care avut și cel mai bun videoclip, adică Romică și Cătălin (...)”, anunță Irina Fodor.

După bilanțul sfințișorilor Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare a biletului de aur, care asigură locul în finala sezonului 6 America Express: Alexia și Aris Eram. La cursa pentru ultima șansă intră echipele Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, Cătălin și Romică Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » America Express, 20 decembrie 2023, semifinala. Cine este prima echipă care ajunge în Finala etapei. Greșeala uriașă care a schimbat clasamentul