Antena Meniu Search
x

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Probă cu „puternic impact emoțional” pentru concurenți

Probă cu „puternic impact emoțional” pentru concurenți în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Concurenții au fost încă de la început avertizați că vor avea de trecut o probă extrem de solicitantă. 

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 21:53

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Probă cu „puternic impact emoțional” pentru concurenți

În goana după cartonașele Dios cu cele mai multe puncte, concurenții încep în forță pentru că doar astfel se poate câștiga un loc în marea finală. Echipa care adună cele mai multe puncte cu ajutorul cartonașelor va primi biletul de aur, ce o va propulsa direct la Buenos Aires. 

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Probă cu „puternic impact emoțional” pentru concurenți

Concurenții au fost întâmpinați la careu de de Irina Fodor alături de mai mulți pompieri și o mașină de intervenții, însă nu se așteptau la ce a urmat în semifinala America Express. „Pentru a ajunge la temperatura optimă a finalei, o să încingem puțin spiritele cu o provocare. Cum să fii pompier voluntar în Argentina? Și eu sper să fiți pregătiți pentru asta - psihic și fizic - pentru că ceea ce urmează să faceți în cursă ar putea avea un puternic impact emoțional și nu numai”, a dezvăluit Irina Fodor.

Astfel, pentru a determina oridinea de plecare în cursa pentru biletul de aur, concurenții au fost nevoiți să stingă un mic foc. În timp ce unul dintre coechipieri stă lângă butoi și aruncă apă colegului său, partenerul „va merge la stația din fața meselor cu foc, își va umple furtunul cu apă și va doborî ținte”. Cine doboară primul, pleacă primul în cursă, a mai adăugat gazda reality show-ului. „Ne-a plăcut instant pentru că ne-am gândit că o să râdem și o să fie un joc foarte amuzant”, a spus Sânziana.

Lucrurile au mers mai bine la doborâtul țintei, iar echipa care a plecat prima a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, urmată la doar câteva secunde de Romică și Cătălin Țociu în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. De pe locul 3 au plecat Alexia și Aris Eram, iar pe ultima poziție s-au clasat Giulia și Vlad Huidu, după ce acesta a întâmpinat niște probleme cu pompa de apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Media » Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Probă cu „puternic impact emoțional” pentru concurenți