Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Anamaria Prodan a ajuns pe Drumul Soarelui şi va însoţi o echipă: "Trebuie să o duc până la capăt"

America Express, sezonul 6. Surpriză de proporții în ediţia 29, difuzată duminică, 3 decembrie 2023, la Antena 1 şi în AntenaPLAY: Anamaria Prodan intră în competiție alături de Romică și Cătălin Țociu, în rolul "handicapului" primit de ei după ce au fost salvați de soarele verde. Cum au reacţionat concurenţii de pe Drumul Soarelui, la America Express.

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 21:40

Vezi și

America Express, sezonul 6. Potrivit a1.ro, cele 6 echipe în concurs s-au întâlnit, din nou, la careu, iar Irina Fodor a dat startul celei de-a șaptea etape de pe Drumul Soarelui și ultima din Ecuador. Miza cursei de azi este una importantă, iar concurenții sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a se califica la jocul de amuletă și Joker, care le va aduce un avantaj important.

Anamaria Prodan la America Express

"Etapa de adio din Ecuador, nu se putea defășura pe orice traseu. Misiune după misiune, oraș după oraș, vom merge chiar pe La ruta del sol - Drumul Soarelui. Este ruta ca care a inspirat acest sezon. Vorbim despre un drum vechi, ce unea triburile indigere din această regiune însorită cu plajele sălate de valurile Pacificului. Un drum comercial de coastă, vechi de mai bine de 3000 de ani", a anunțat Irina Fodor la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

În plus, înainte de a pornit într-o nouă aventură, Romică și Cătălin Țociu au aflat care este prețul pe care trebuie să îl plătească pentru că au fost salvați de la eliminare de Zeul Soare. Cei doi au primit un "handicap" la care nu s-ar fi gândit niciodată, iar reacția lor, dar și a celorlalți concurenți a fost una pe măsură.

Pe acelaşi subiect

Deși ei se așteptau să primească ceva de cărat, nu mică le-a fost mirearea când Anamaria Prodan și-a făcut apariția la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Vedeta îi va însoți pe Cătălin și Romică Țociu pe parcursul misiunilor din această zi.

"Nu pot să cred așa ceva! Deci v-am spart!", a exclamat Cătălin Țociu când a văzut-o pe impresară ieșind din mașina de producție. "Sincer să fiu, eu am avut o foarte mare bucurie, pentru că o cunosc demult pe Anamaria Prodan, de când era puștoaică", a dezvăluit și Romică Țociu.

"Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt", a declarat Anamaria Prodan la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Ca o adevărată vedetă, aceasta a venit escortată de securitate și cu un geamant imens, pe care îl vor căra după ei până la acordarea primei imunități din etapa a șaptea. Cu toate acestea, ea a fost nevoită să lase toate bunurie de preț.

America Express, sezonul 6, 3 decembrie 2023. Concurenții au fost legați în lanțuri

Înainte de a părăsi orașul artelor din Ecuador, cele 6 echipe au fost nevoite să aducă un omagiu inedit "Perlei Pacificului". Concurenții au fost legați cu lanțuri de către "nemiloșii conquistadori", iar pentru a se elibera trebuie să afle răspunsurile la mai multe întrebări.

"Câte unul dintre voi, sau câte doi, vor fi legați cu lanțuri, cu lacăt, cu chei. Ceilalți vor trebuie să meargă prin zonă, pentru a afla niște răspunsuri la niște întrebări. Au legătura cu acest oraș, cu artele, cu Drumul Soarelui", a anunțat Irina Fodor"Dar de ce de gât?!", a izbucnit Iulia Albu când a văzut că bărbatul i-a pus lanțul la gât apoi a legat-o de o balustradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Anamaria Prodan a ajuns pe Drumul Soarelui şi va însoţi o echipă: "Trebuie să o duc până la capăt"