Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Ce au descoperit Cătălin și Romică Țociu în casa unui localnic din Ecuador. Nu le-a venit să creadă

Cătălin şi Romeo Ţociu au rămas şocaţi de ce au putut să descopere în casa familiei care i-a găzduit în ediţia 18 a emisiunii America Express, sezonul 6. Tot în această ediţie, George Tănase şi Ionuţ Rusu au trecut printr-un moment emoţionant.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 22:43

Vezi și

Cinci dintre cele opt echipe de la America Express sezonul au fost nevoite să își caute un loc de cazare, în timp ce concurenții calificați la jocul pentru amuletă au avut totul asigurat. Ziua s-a terminat într-un mod extrem de surprinzător pentru mulți dintre ei.

Ce au descoperit Cătălin și Romică Țociu în casa gazdei lor la America Express sezonul 6

În ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 14 noiembrie 2023, concurenții au avut parte de momente surprinzătoare atunci când au ajuns la cazare.

Cătălin și Romică Țociu au fost fascinați de ceea ce au descoperit acasă la gazda lor, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

Pe acelaşi subiect

„Acest domn și soția lui dețin o adevărată avere naturală. Un întreg ecosistem pe care l-a format familia lui, cu 29 de specii de păsări rare, printre care colibri”, a zis concurentul.

La un moment dat, bărbatul i-a condus pe Cătălin și pe Romică Țociu în grădina casei sale, acolo unde se afla ceva cu totul și cu totul neașteptat.

„În curte la el se afla o adevărată oază și grădină, unde puteai vedea ca o junglă, cu drum făcut. Cum e posibil să ai așa ceva în curte? Când am intrat în junglă și în mijlocul ecosistemului am zis că numai în fiilme vezi așa ceva. A zis că ne duce într-un loc pe care l-a săpat tatăl lui și unde a găsit un punct energetic puternic. Ne-a că va trebui să punem mâna pe pământ și să ne gândim la ce ne dorim mai mult și să începem să ne încărcăm”, au povestit cei doi.

Ionuț Rusu și George Tănase au avut parte de un moment emoţionant

„În primă facă mi s-a ridicat părul pe mâini, apoi m-am uitat la Gică. Am văzut că se abținea să nu plângă, se chinuie, nu l-am văzut niciodată plângând. Eu am fost și mai vulnerabil și am dat drumul la lacrimi. Era ca o coloană sonoră la tot ce trăisem până atunci la America Express”, a mărturisit George Tănase.

„Am rememorat tot, părea că de asta avem nevoie”, a completat Ionuț Rusu.

Cine sunt concurenţii America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Ce au descoperit Cătălin și Romică Țociu în casa unui localnic din Ecuador. Nu le-a venit să creadă