Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Ce meserie are la bază Mike, iubitul Iuliei Albu. A fost nevoit să-şi pună cunoştinţele în aplicare pe drum

America Express, sezonul 6. În ediţia de duminică, 5 noiembrie 2023, Iulia Albu a dezvăluit care este meseria de bază a iubitului său, Mike. Acesta a fost nevoit să își pună în aplicare cunoștințele pentru a ajunge în siguranță la destinație, pe Drumul Soarelui, în ediţia cu numărul 12 a emisiunii. Vezi episoadele integrale America Express sezonul 6 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 05.11.2023, 23:08

Vezi și

America Express, sezonul 6. După misiunea din lagună care le-a alungat energiile negative concurenților și i-a binedispus pe toți, a urmat un moment nu prea plăcut pentru mulți dintre ei. Rând pe rând, au fost nevoiți să găsească mijloc de transport către următoarea destinație. În timp ce unele echipe au fost mai norocoase, altele au avut de furcă la autostop, scrie a1.ro. Printre acestea din urmă se numără și Iulia Albu și Mike. După mai multe încercări, fără succes, au reușit la un moment dat să găsească o mașină, dar nu se așteptau la ce a urmat.

America Express, 5 noiembrie 2023. Iulia Albu, speriată de o șoferiță care nu știa să conducă

Cu greu, Iulia Albu și Mike au reușit să convingă o doamnă să îi ducă spre următoarea destinație. Deși mașina ei nu era în cea mai bună stare și nici nu avea acte, aceasta a acceptat. Acela a fost momentul în care cei doi și-au dat seama că, de fapt, ar putea fi în pericol. „Acum că ne-am pus în mișcare, constatăm că doamna nu știa să bage în viteză”, au dezvăluit Iulia Albu și Mike la Amercia Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

„Se mișcă, dar ceva nu-i bine. Nu știm să apăsăm ambreiajul sau nu funcționează”, a remarcat vedeta. Speriată, acesta i-l prezintă șoferiței pe Mike, iar acesta este nevoit să își pună în practică meseria de bază: cea de profesor de condus. „În disperare de cauză, începem să-l introducem pe domnul Mike - profesor de condus - care încearcă să o învețe pe doamna cum să apese ambreiajul, cum să schimbe vitezele”, a dezvăluit Iulia Albu despre iubitul ei.

Pe acelaşi subiect

A urmat apoi o adevărată lecție de școală de șoferi pentru șoferița care i-a dus spre următoarea destinație.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Ce meserie are la bază Mike, iubitul Iuliei Albu. A fost nevoit să-şi pună cunoştinţele în aplicare pe drum