Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Cine a câștigat imunitatea în al doilea stage: "Ne ții pe foc! Ne-ai rupt pe genunchi, Irina!"

America Express, sezonul 6. Ediţia de luni, 30 octombrie 2023, aduce noi surprize pe Drumul Soarelui pentru concurenţii emisiunii de la Antena 1 şi din AntenaPLAY. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat prima imunitate din cel de-al doilea stage, la America Express sezonul 6.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 22:31

Vezi și

America Express, 30 octombrie 2023. Potrivit a1.ro, în ediția difuzată luni, concurenții s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi cine a reușit să câștige imunitatea din cel de-al doilea stage, la America Express sezonul 6. Prezentatoarea show-ului a dat o veste ce i-a lăsat mască pe toți și au urmat momente extrem de tensionate.

America Express sezonul 6, 30 octombrie 2023. Cine a câștigat imunitatea în al doilea stage

Cursa pentru imunitate a fost una extrem de dificilă și acest lucru s-a văzut din plin în misiunile pe care le-au avut concurenții. De la sarcinile primite la plantația de cafea și până la cele de pe stradă, cu ochelarii de tip invertoscop, provocările s-au ținut lanț și au adus pentru concurenți situații neprevăzute. Totuși, în ciuda tuturor obstacolelor, toată lumea a luptat din plin pentru imunitatea pusă în joc de Irina Fodor.

La finalul cursei, aceasta a anunțat cine a câștigat imunitatea, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6. „Fiți atenți! Giulia și Vlad au ajuns la mine pe locul 5. Laura și Sânziana au ajuns la mine pe locul 6, apoi Romică și Cătălin. Au urmat Ionuț Rusu și George Tănase. Pe ultimul loc au ajuns Cleopatra și Edward. Ada și Tony, voi ați ajuns pe locul 4. Sonia și Iuliana au ajuns primele”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Pe acelaşi subiect

„Mie a început să mi-mi circule sângele foarte repede prin corp. În doar o secundă s-au desfășurat toate momentele în care am făcut 13-14 cu Jokerul către frații Eram”, a zis Sonia Simionov, temându-se că va pierde imunitatea în fața fraților Eram.

„Pe locul doi au fost Iulia și Mike pe locul 2 și Aris și Alexia pe locul 3. Dacă v-ați fi folosit Jokerul pe ei ați fi putut câștiga pentru că Alexia și Aris au fost opriți de poliție 23 de minute. Deci au de recuperat cele 23 de minute. Dar, chiar și așa, ora la care ați ajuns voi vă dă un avans de 15 minute. Dar mai contează ceva, de data asta. Nu degeaba ați făcut cafea și ați completat acele chestionare”, a mai zis Irina Fodor.

„Ne ții pe foc! Ne-ai rupt pe genunchi, Irina!”, a fost reacția Iulianei Pepene.

„Alexia și Aris, ați obținut 162 de puncte la cafea. Sonia și Iuliana, voi ați obținut 194 de puncte. Echipa imună din etpaa a doua de pe Drumul Soarelui de la America Express este cea formată din Sonia și Iuliana”, a fost vestea ce a adus un val uriaș de bucurie învingătoarelor. „Vai! Ai un stil...Dumnezeu cu mila, Irina!”, a exclamat Sonia Simionov, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Cine a câștigat imunitatea în al doilea stage: "Ne ții pe foc! Ne-ai rupt pe genunchi, Irina!"