Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Ce pedeapsă au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce au fost salvați de la eliminare

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit o pedeapsă de la Irina Fodor în etapa 2 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, după ce au fost salvați de la eliminare de soarele verde în ediția trecută. Ediția 6 din sezonul 6 America Express a venit cu o veste complet neașteptată pentru concurenți. Echipele au aflat că urmează un nou traseu plin de provocări uluitoare și tradiții neașteptate în țara cafelei.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 21:33

Toți au amuțit când au aflat că Edward Sanda și Cleopatra Stratan trebuie să primească o pedeapsă, după ce au fost la un pas de eliminare în prima cursă pentru ultima șansă. Până și ei au fost luați prin surprindere de anunțul prezentatoarei TV.

„Înainte să ne cufundăm pe urmele cafelei columbiene trebuie să ofer un „premiu” echipei salvate de soarele verde. Zeul Soarelui v-a salvat de la eliminare, iar pentru gestul cere în schimb ceva. Un cadou de la cel mai mare artist al Columbiei”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

„Noi?!”, a fost reacția lor.

„Dragilor, mergeți acolo vizavi și o să găsiți un cadou pentru voi. Noi vă așteptăm înapoi cât de repede se poate”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Pe acelaşi subiect

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rămas cu gurile căscate, după ce au aflat că pedeapsa lor din etapa 2 a competiției este să se îmbrace costume de oameni supraponderali, precum în lucrările lui Botero.

„Mi-a picat cerul în cap!”, a zis artista.

„Vai de capul meu, sunt grele. Și ghiozdanele alea... Eu nu pot să rezist în asta!”, a fost replica lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan i-a transmis partenerului său că nu e cazul să se plângă pentru pedeapsa primit, deoarece o nouă cursă trebuie să înceapă pe Drumul Soarelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Ce pedeapsă au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce au fost salvați de la eliminare