Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Echipa de producţie a luat o decizie neaşteptată pentru siguranţa concurenţilor ajunşi în Tixan

În ediţia din sezonul 6 America Express de pe 27 noiembrie 2023, echipa de producţie a avut de luat o hotărâre dificilă, după ce echipele au ajuns în Tixan. Traseul concurenţilor a fost unul lung şi anevoios până au ajuns la noua destinaţie. Ce au văzut la sosire i-a surprins pe toţi însă.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 22:40

Vezi și

În ediția 25 din sezonul 6 America Express de pe 27 noiembrie 2023, echipele rămase pe Drumul Soarelui au fost nevoite să negocieze cu localnicii dintr-o piață ca mai apoi să facă autostopul către următoarea destinație: Tixan.

Deși sunt într-o cursă contracronometru, traseul concurenților este foarte bine analizat înainte de a-l pune în aplicare. Echipa de securitate are mare grijă de fiecare echipă în parte deoarece țara în care se află este riscantă din punct de vedere al unor fenomene naturale.

Ce decizie a luat echipa de producţie în ediția 25 din sezonul 6 America Express de pe 27 noiembrie 2023

Așadar, pentru a nu pune în pericol pe nimeni, oamenii din spatele proiectului au luat hotărârea de a transporta toate echipele până în Tixan cu mașina de producție. În zonele respective au avut loc mai multe alunecări de teren, fapt pentru care producătorii au apelat la o modalitate sigură prin care să transporte concurenții.

Pe acelaşi subiect

"Anul acesta la sfârșitul lunii martie, din cauza infiltrațiilor de apă din sol în cantonul Alausi din Ecuador, s-a produs o masivă alunecare de teren. 2 sate au fost șterse de pe fața pământului. După câteva luni de la dezastru, drumurile principale sunt în continuare dezafectate. Pentru întreaga echipă s-a impus un transfer printr-un decor de coșmar", a mărturisit Marius Damian, co-prezentatorul America Express, potrivit a1.ro.

Alexia și Aris Eram au fost uluiți de ce au văzut pe traseu. Haosul care a rămas în urma alunecărilor de teren i-a lăsat cu gurile căscate: "Ce s-a întâmplat aici! Erau iște căderi de pământ uriașe! Vedeam case care erau sub pământ. Doamne ferește! Era un drum destul de periculos."

"Mă gândeam că stai în casă liniștit și deodată ți se inundă casa de pământ. Păi mori instant! Nu cred că ne-ar fi dus nimeni pe acolo. Era rău de tot", a fost replica tinerei.

"Spectaculos și trist acest drum! Aici sunt foarte multe probleme cu alunecările de teren și cutremurele", a dezvăluit Vlad Huidu.

"Acum chiar a avut loc o adevărată tragedie. Jumătate de munte a pornit către casele oamenilor. Nu e prima oară când se întâmplă. De fiecare dată oamenii de aici au găsit puterea să reconstruiască", a completat Giulia.

"Deci e îngrozitor! Îți dai seama ce a fost aici. Au murit aproape 100 de persoane. Am văzut chiar locul în care s-a prăbușit. Erau aproape 100 de case care au fost acoperite de pământ. Drumul este îngrozitor pentru că el a fost făcut în doar 3 luni ca să poată devia toată circulația pe zona aia. Nu poți vedea în fiecare zi o priveliște atât de apăsătoare", a spus Romică Țociu vizibil impresionat.

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Echipa de producţie a luat o decizie neaşteptată pentru siguranţa concurenţilor ajunşi în Tixan